|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
A tutaj pokolenia rodzinki Pakuły(chyba dosyć duzo sie nazbierało
przez 4 dni po 6 godzin tylko w rodzinkach Pakuła grałam! Hehehe )Poznajecie Maxisową studentkę Danutę Pakuła? Oto właśnie moja najlepsza simka no i jej rodzina (na tym zdjęciu jest jeszcze na studiach):![]() A tutaj Danuta po małej zmianie. Zakochała sie w profesorze ktory ja potem rzucił przed ołtarzem.: ![]() Danuta po ukończeniu studiów z najlepszym wynikiem. Jest juz dorosła: ![]() Danuta po nie udanym ślubie z profesorem postanowiła mieć córkę. Wieć zaadoptowała Reginę: ![]() Regina rosła jak na drożdżach!: ![]() Aż stała sie nastolatką i postanowiła... ![]() ... PÓJŚC NA STUDIA! ![]() Niestety po pewnym czasie dotała "warunek" ponieważ miała ocenę 2. Porzuciła studia i postanowiła zamieszkać ze swoim męż... ekhmm narazie chłopakiem ![]() Zatem u Danuty: Danucie Pakuła było bardzo smutno siedziec samej w domu, poniewaz Regina sie wyprowadziła. Danuta postanowila znowu zaadoptować dziecko, lecz tym razem chłopczyka!: ![]() Tymczasem u Reginy i jej chłopaka. Witold postanowił poprosic ja o rękę, Regina oczywiście się zgodziła. ![]() A potem Regina wyszła za mąż za Witolda! Nie robili wesela, tylko zareczyli sie skromnie, cicho i po kryjomu. ![]() Najświeższe zdjęcie jest takie, że: Regina jest w ciąży z Witoldem. Bardzo cieszą się z tego dziecka!: ![]() MOŻE C. D. N... _______________ I jak sie podobało? :> Proszę o ocenę rodzinki no i wogole opowiadanka
Ostatnio edytowane przez Caro'tka : 26.08.2005 - 21:13 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Wiem że każde z dzieci ma brązowe oczy i strasznie mnie to denerwuje. Czemu żadne nie ma niebieskich oczek??????????? Przecież tata ma niebieskie? Za nic nie che mi się urodzić to piekne, cudowne dzieciątko z niebieskimi oczkami!!! Ja to mam farta nie ma co!
A tutaj przedstawię wam moją nową rodzinkę. Która jest i będzie moją ulubioną. Świetnie mi się w nią gra. Będę rozwijać ten ród ile się tylko da! Oto rodzina Sandomierscy: ![]() Na początku była Iza i jej córeczka Lilka. ![]() Tutaj Lilka jest już dzieckiem. Czyż ona nie jest śliczna? Po prostu rozkoszna! ![]() Lilka jest już nastolatką.( Niestety nie mam jej zdjęcia z bliska. Zapomniałam zrobić :\ ) ![]() A tutaj pojawia się Darek. Został zaadptowny przez Izę. ![]() Darek urósł i jest małym dzieckiem. ![]() Teraz jest dzieckiem. ![]() Darek stał się nastolatkiem. I to wszystkie zdjecia. Umieszczę dalsze losy tej rodzinki. Niestety nie umieszczę tutaj zdjęć Lilki i Darka ze studiów, ponieważ nie wiem gdzie je znaleźć,ale jeśli ktoś mi powie gdzie są to wkleję z największą przyjemnością. Dlatego że Lilka wygląda teraz tak ślicznie! CIEKAWOSTKI: Iza pracuje w karierze Armia i jest Dowódcą. Lilka jest na 4roku studiów Historia, a Darek jest w 2półroczu na 1roku studiów Literatury. COŚ CIEKAWEGO: Z Darkiem to bardzo dziwna historia ponieważ: Kiedy przyszedł jako niemowlę, to nie mogłam go nazwać nazywał sie po prostu Darek. Na początku nie wiedziałam czemu tak sie stało ale teraz już wiem otórz: Moja koleżanka miała rodzinkę Sienkiewicz miała już 3dzieci i nie chciała mieć więcej, ale przez przypadek kliknęła na Postaraj się o dziecko i urodziły jej się bliźniaki. Postąpiła z nimi dość źle: Nie zajmowała się nimi i przyszła po nie opieka społeczna; przyszła kiedy były niemowlakami. Dzieci nazywały się Darek i Marcin. I Iza dostała właśnie jednego z bliźniaków: Darka. To napewno Darek, bo kiedy przyszedł to miał w kontaktach całą rodzinę Sienkiewicz- tę mojej koleżanki i swojego małego braciszka który też poszedł do adopcji czyli Marcinka. NIEZŁA HISTORIA NIE? Nie wiedziałam że jeżeli opieka społeczna zabierze ci dziecko to może ono trafić później do innej rodzinki którą grasz, ale tak się stało. Czy wam też tak się kiedyś zdarzyło? P.S Oceniajcie i komentujcie moją rodzinkę. PLIZ!
Ostatnio edytowane przez Tiffany : 27.08.2005 - 18:40 |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Nowa rodzina, rodzina Chaberek
![]() Podstawę rodziny tworzą Jacek i Anna: ![]() Poznali się w trakcie jednego z koncertów modnej grupy rockowej i poczuli oboje do siebie miętę. Potem poszło szybko - przyjaźń, flirt, miłość, ślub. I dziecko, owocem ich wspólnej miłości jest Magda ![]() ![]() Anna uwielbia grać na perkusji i dlatego umieściła ten sprzęt, razem z gitarą elektryczną i basem w piwnicach ich mieszkania.. ![]() ![]() Tu Anna udowadnia nam jaka jest seksi ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
A tutaj moja rodzinka zrobiona na potrzeby dwóch spragnionych bogactwa simek
Będą z nimi brały ślub, a następnie jak już oskubią z kasy to rzucą. Biedni faceci.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Jagoda i Michał Nowakowie Tutaj Jagoda z mężem na łóżeczku ![]() ![]() Ponieważ Jagoda jest już w zaawansowanej ciąży zupełnie w ferworze przygotowywań to narodzin nowego członka rodziny zapomnieli, że składali wniosek o adopcję. Dopiero gdy pod dom podjechał niebieski wóz dziewczyna zorientowała się, że przyjechał upragniony potomek.. Dziewczynka była czarnoskóra, miała króciutkie splecione w warkoczyki włosy i była ubrana w żółtą sukienkę. ![]() Lecz nawet w ciąży Jagoda nie rezygnowała z obcowania z muzyką. Codzień, gdy mąż wychodził do pracy ona siadała do perkusji i grała swój ulubiony numer. ![]() Dla tatusia wielkim zaskoczeniem była nowa członkini rodziny - Karina, kiedy zobaczył ją jedzącą w kuchni. Szybko złapali wspólny język - okazało się, że obydwoje lubią siatkówkę i ćwiczenia. ![]() Ponieważ Jagoda bardzo zaniedbywała sztukę w czasie pracy i ciągłego wykonywania nowych zleceń nadrabiała na zwolnieniu w czasie ciąży zaległości. Teraz jej głowną modelką stała się Karina. ![]() A zanim została mamą dostawała i dostaje bukiety czerwono krwistych róż.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Losy mojej Ukoffanej rodzinki Dash
A więc najpierw była Kate Dash (pierwsza w pokoleniu)(nie ta z mojego FS, inna ale tak samo się nazywa) Poznała super gościa Davida Oświadczyła się mu Zaszła z nim w ciąże chcieli się pobrać po narodzinach i chciałam by żyli razem długo i szczęsliwie ale pod koniec wpadłam na pomysł i uknułam intrygę(szkoda kochałam Dave ;( ale nie żałuję ) Dave zamówił swatkę i zaprosił na randkę w ciemno za najwyższą kwotę zesłała mi piękną zgrabną simke( typu urody sima który UWIELBIAM) i było mi cholernie żal przepuścić takiej lachy więc dave zdradzał kate z tą simką i się wyprowadził z kochanką of course Kate płakała za nim i simową godzinę po jego odjeździe zaczeła rodzić!!!!! ![]() urodziła się mała słodka Annie Dash :* (miała śliczne rzęski i twarzyczkę po mamusi i oczy po TYM ZASRANYM ZDRAJCY jak go Kate nazywa) ciąg dalszy gdy Annie podrośnie i będzie miała własną familię To Be Continued CiEkAwOsTkI - kate zmieniała fryzurę 6 razy w ciągu tej histori (nie wiem czy dokładnie bo nie liczyłam)Gdy Dave ją zdradził to zrobiła randkę w ciemno za najwięcej kasy i wiecie kogo zesłała swatka?? DAVE`A !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( wam też tak się zdarzyło?? Kate umarła w pożaże a Annie zabrała opieka ale nie zapisywałam zmian Gdy Kate widziała Dava całującego się z kochanką zamiast panikować i policzkować zasłoniła twarz jakby Dave zrobił coś głupiego :con: Dave miał romans też z Diną którą poznał w sklepie ale to był tylko 1 niewinny pocałunek
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Musze opisać powiększenie rodziny, które wczoraj zdarzyło mi się u Marzycieli
![]() Dariusza Marzyciela wszyscy napewno znają? A więc nasz Dariusz... ![]() ,...Stał się staruszkiem A oprócz tego.... ![]() Wskrzesił swoją żonę ![]() Marzycielowie doczekali się wnuków ![]() ![]() Sylwia, ktora została zaadoptowana przez Sarę Wilczek - Marzyciel i Szczepana Marzyciela odrazu po powrocie ze studiów... (Sara dostala dyplom, a Szczepan rzucił studia) ![]() I na świecie pojawiła się Maja Karnację ma po tatusiu, ale brązowe oczka po mamusi![]() Teraz czas na Rodzinę Sary. Jej ojciec znalazł sobię dziewczynę,z którą się później ożenił... ![]() Paweł i Magdalena zestarzeli się i umarli... Jeszzce tylko ujmujaca fotka sary i Szczepana jak byli nastolatkami ![]() ![]() Trzeba też dodać, że sara ponownie jest w ciąży po "zabawie" w przymierzalni (ekhem) Co myślicie? |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|