View Single Post
stare 02.03.2006, 17:39   #22
Figgy
Guest

Domyślnie

Oglądając Twój domek przypomniała mi się tekturowa, niezwykle różowa i z deka kiczowata chałupka dla lalek Barbie, którą posiadałam w dzieciństwie.
No tak, pewnie po mojej nadzwyczajnie "miłej" przemowie wstępnej nie spodziewasz się zbytnio pozytywnej recenzji.
Hm, może i jest w tym trochę prawdy, ale mimo wszystko myślę, że po niewielkich przeróbkach "Romantyczny dom Niny Kaliente" stałby się naprawdę miły dla... oka .
Po pierwsze - ten róż. Romantyczny nieznaczny różowy, moja droga . Dużo kwiatów, czekoladek, jedwabnych pościeli na łóżkach - ok, ale TEN kolor.. Ykhm..
Wiesz, po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że jednak należałoby tu przeprowadzić solidny remont... No, bo to ustawienie okien, albo sam dach. Niewątpliwe wymaga korekty.
No i ta roślinność w domu - trochę mi to zaczęło przypominać jakiś zagajnik z egzotycznymi zwierzętami, których tu, co prawda nie ma, ale te "kwiatki" stwarzają właśnie takie wrażenie/złudzenie.
A kuchnia i jadalnia, krótko mówiąc, są nie za fajne.
Jedyne, co uważam w tym domku za dosyć udane to ta pierwsza łazienka. Jest nawet ok.
Ogródek całkiem porządny.
Ogółem - 6/10...