View Single Post
stare 25.05.2006, 17:47   #2
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Moje odpowiedzi będą bardzo ogólne, powiem tylko tyle, ile wiem...

1. To, że przy hackach pojawaiają się wykrzykniki, to jeszcze nie przesądza o tym, że szkodzą. U mnie przy kilku dodatkach też się one pojawiają, ale z grą jest wszystko w porządku. Niewykluczone, ze jakieś dodatki lub hacki szkodzą. Radziłabym uruchomić grę bez włączania zawartości zmodyfikowanej i sprawdzenie, czy wtedy wszystko będzie w porządku+ przeskanowanie folderu Downloads programem Content Manager (tu podałam linka) albo SimPE (tylko wtedy, jeśli już to robiłaś, bo na forum nie ma poradnika, a bez poradnika nie radzę . Może akurat wykryją jakieś szkodliwe dodatki.

2. U mnie też po zakupie komputera, gdy miałam tylko podstawową wersję The Sims 2 i 0 dodatków z sieci, filmiki chodziły płynnie. Ale potem zainstalowałam NS, NŻ, WB i mini-dodatki, dużo dodatków z sieci, oprócz tego "zawaliłam" komputer różnymi programami i teraz również w momencie filmów wszystko się tnie i nie mogę ich obejrzeć. Nawet po dokupieniu RAM-u iformatowaniu komputera jest to samo, więc może upływ czasu i długość "życia" komputera ma jakieś znaczenie, nie wiem.
Jeśli to zacinanie filmików Ci przeszkadza, wiem, że można to wyłączyć gdzieś w opcjach, ale co zrobić, żeby działały poprawnie, tego nie wiem.

3. Tego niestety nie wiem, korzystam tylko z SimPE i u mnei wszystko działa...
Chyba można to było zrobić przy pomocy obrazu MerolaMultiPainting (są o nim jakieś tematy na forum), ale nie jestem pewna...

Pozdrawiam
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem