Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.05.2006, 16:58   #1
lusia
Guest

Smile Jak usunąc niedziałające włosy??

Zainstalowałam ostatnio dużo fryzur z neta i simy które maja nowe fryzury. Jednak one mi nie działaja. Jak mogę je usunąc jesli w pliku "Downloads" amm chyba z 200 innych rzeczy i czy wogóle jest taka móżliwość?? Prosze o pomoc
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.05.2006, 17:07   #2
beliel

Reputacja: 12
Domyślnie

Niestety nie można usunąć sobie ot tak nie działających włosów. Musiałabyś je jeszcze raz ściągać (ale nie wypakowywać!) i sprawdzić ich nazwę. Dopiero wtedy wiedziałabyś które usunąć.
Pozdrawiam
T.
beliel jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.05.2006, 17:37   #3
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Albo czasami niedziałające włosy przybierają w Trybie Tworzenia Rodziny, Body Shopie i lustrze postać maxisowych włosów- wtedy widzisz np. 10 takich samych fryzurek maxisowych obok siebie. Możesz je usunąć ręcznie (poprzez ikonkę śmietniczka) w grze/Body Shopie.
Podobno można się pozbyć rzeczy, do których się nie ma mesha (kształtu), czyli takich niedziałających, skanując folder Downloads programem SimPE, tylko już nie ma na forum poradnika do tego, wiec nie polecam na własną rękę...

Jeśli fryzurki nie działają, to albo na stronie były wadliwe meshe (kształty), albo tych meshy nie ściągnęłaś i masz tylko teksturki. Jeśli Ci się chce i masz dobre oko, możesz poszukać i usunąć te teksturki programami Content Manager ( poradnik ) albo Clean Installer (tutaj w dziale Downloads i ramki potrzebne do jego działania, które trzeba zainstalować na komputerze ).
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.05.2006, 14:43   #4
Monitkowa

Reputacja: 15
Domyślnie

1. Wchodzisz w C://Documents and Settings/(nazwa)/Moje dokumenty/EA games/Downloads i tam wyrzucasz wadliwe dodatki

2. W trybie tworzenia rodziny kliknij na jedną z tych fryzur i kliknij na taki mały kosz po prawej stronie fryzurek powinna się usunąć....

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Monitkowa : 26.05.2006 - 14:46
Monitkowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.11.2006, 17:16   #5
lusia
Guest

Grin

Thx Usunęłam je poprostu w grze w czasie tworzenia rodziny na tym koszuz boku P Dzx
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania