View Single Post
stare 17.08.2007, 16:51   #256
Vila
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

U mnie było tak:

Kasandra wyszła za Dona i zaszła w ciąże. Po jakimś czasie urodziła się śliczna Elena. Don był grzecznym chłopcem i przestał dzwonić do swoich kochanek. Rzucił pracę, by opiekować się córeczką, który była jego oczkiem w głowie.
Dzień przed przemiany Eleny z niemowlaka w dziecko przyszła Dina do Mortimera i Don przyłapał ich w łóżku razem. Wróciły do niego wszystkie wspomnienia przed jego ślubem i postanowił uciec od Kasandry. Dziewczyna załamała się, gdyż okazało się, że znów jest w ciąży. Pomyślała o Dariuszu, ale on miał już żonę i dzieci.
Elena stała się małym dzieckiem i w ten sam dzień zmarł Mortimer. Aleksander stał się nastolatkiem i poznał piękną dziewczynę, przez którą spuścił się w nauce i wyrzucili go ze szkoły prywatnej. Po tym uciekł z Elizą (jego dziewczyną) na wieś.
Kasandra urodziła bliźniaczki - Laurę i Marinę. Gdy Elena zaczęła chodzić do szkoły, a Laura i Marina stały się małymi dziećmi poznała przystojnego mężczyznę. Szybko wyszła za niego za mąż myśląc, że to jej miłość. Jednak Ed okazał się draniem, gdyż zaraz po miesiącu miodowym zwiał z połową kasy. Kasandra się załamała. Elena stała się buntowniczą nastolatką - co chwila imprezowała, wymykała się z domu i wcale się nie uczyła. Laura i Marina pomagały mamie jak się dało.
Kilka miesięcy później Don sie opamiętał i wrócił do swojej rodziny. Gdy dowiedział sie o jeszcze 2 córeczkach z początku się przeraził, ale szybko przywykł. Po kilku miesiącach do Kasandry wrócił Aleksander z jego nastoletnim synem – Richem. Rich miał jeszcze 3 braci, ale jak się okazało każdy miał innego ojca. Inaczej mówiąc żona Aleksandra – Eliza zdradzała go na prawo i lewo. Rich i Elena zakochali się w sobie. Rich z dobrze wychowanego chłopaka, który miał same 6 stał się buntowniczy i opuścił się w nauce. Wkrótce wyjechali oni na studia i wprowadzili się do akademika. On poszedł na medycynę, a ona na aktorstwo. Na zakończenie studiów Rich był tak zakochany w Elenie, że planował ich wspólne życie. Jednak ona nie szukała trwałego związku tylko przygody, więc gdy on poprosił ja o rękę ta odmówiła. Rich załamał się i trafił do psychiatry. Nie udało już mu się zakończyć studiów. Elena wróciła do domu już jako pełnoletnia dziewczyna. Don i Kasandra zostali emerytami, Laura i Marina stały się pięknymi, pomocnymi nastolatkami, z samymi 6 w szkole oraz powodzeniem u płci przeciwnej. Aleksander ponownie się ożenił z Andżeliką Przyjemniak i mieli małą dziewczynkę – Carle. Wyprowadzili się od Kasandry i Dona.
Rich po leczeniu wrócił do nowego domu. Elena przez całe życie dorosłe flirtowała i zmieniała chłopaków jak rękawiczki, gdy się postarzała to zmądrzała i związała się z jakimś bogatym staruszkiem. Kasandra i Don w końcu umarli i zostawili w spadku Laurze i Marinie dom oraz wszystkie pieniądze. Laura i Marina ukończyła studia przyrodnicze. Laura wyszła za mąż i urodziła 5 dzieci. Marina również wyszła za mąż i urodziła 3 dzieci. Oby dwie doszły na szczyt swojej kariery i… potem tym nie mogłam grać gdyż musiałam od instalować Simsy
  Odpowiedź z Cytatem