Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.08.2007, 07:53   #251
Domi95
Guest

Domyślnie Odp: Miłość Marzyciela do Kasandry

Nie wiem czy to sztuczka czy nie ale ja zrobiłam tak: Kasandra zdradziła Dona Lotario z Marzyciele i zaszła w ciąże wtedy wyszła za Dona lecz on po krótkim czasie zdradził ją ze sprzątaczką Przyjemniaków-kasią.Kasandra urodziła dziewczynkę o imieniu małgosia i wyszła za Marzyciela. KONIEC(JAK NA RAZIE)

aha zapomniałam Marzyciel adoptował jedno dziecko w wieku szkolnym nazywa się Irena
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.08.2007, 16:11   #252
Abigail_Kocur

Reputacja: 17

U mnie u Cwirów pocalowali się i nikt nikogo nie porzucił przed ołtarzem...
Abigail_Kocur jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.08.2007, 19:33   #253
Lilith

Reputacja: 10

U mnie Don rzucił Kasandre i została sama bo Marzyciel ma już rodzinkę
Lilith jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.08.2007, 08:14   #254
Ala20

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Abigail_Kocur
U mnie u Cwirów pocalowali się i nikt nikogo nie porzucił przed ołtarzem...
Ja mam barzdo skaplikowana sytułacje.Najpierw Don oswiatczył sie Kasandrze.Nikt przed ołtarzem nie pozucił.Pozniej Kasandra zaszła w ciaze z Donem i urodziła dziewczynke Marie.W tym czasie Don zaproponował Dinie Kaliente zeby raem zamieszkali.Kasandra ich przyłapała na zdradzie.Don z Diną sie wyprowadzili do jej siostry.Tam Don zrobił dziecko Dinie.Pozniej Ninie.Wyprowadził sie z Niną.Ona zmarła ;( .No to sie wprowadził do Diny :wacko: .Za jakis czas wprowadziła sie kasia (sprzataczka przyjemniakow).On tez zrobił jej dziecko.Dina urodziła chłopca Mikela.Kasia przyłapała ich na zdradzie (Dona i Dine).Zmarła ;( .kasandra zerwała z Donem.Don zabrał ich wspolne dziecko Marie i przyłączył do swojej rodziny.Za jakis czas Dina znowu była w ciazy z Donem i wtedy postanowili wziąśc slub.Kasandra w tym czasie zaszła w ciaze z Marzycielem i wzieli slub.Tak u mnie Don nie ma wspomnien slubu i zareczyn z Diną na czerwono!!Tylko na zielono.A i Don Z Diną dozyli i jeszcze zyja (sa emerytami) i z trujką nastolatkow.A i jeszcze cos.To ostatnie dziecko Diny z Donem nazywa sie Dominika(chyba).
Ala20 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.08.2007, 14:03   #255
Miau
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Ja gram tylko swoimi simami, wyjątkiem była tylko rodzina Ćwirów, w której i tak długo nie pograłem. Don rzucił Kasandrę pod ołtarzem, ona odpaliła sługusa, którego kupiła w sklepie u mojego sima. Na początku byli przyjaciółmi, później przez przypadek kazałem im flirtować ze sobą. Po krótkim czasie zakochali się, Kasandra oświadczyła się robotowi (wiem, że to robot powinien się oświadczyć, ale wtedy akurat się spieszyłem, bo musiałem na basen iść). Później było wesele i koniec. Przestałem grać Ćwirami.
Ps. Czy Kasandra może zajść w ciążę z moim robotem ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.08.2007, 16:51   #256
Vila
Guest

U mnie było tak:

Kasandra wyszła za Dona i zaszła w ciąże. Po jakimś czasie urodziła się śliczna Elena. Don był grzecznym chłopcem i przestał dzwonić do swoich kochanek. Rzucił pracę, by opiekować się córeczką, który była jego oczkiem w głowie.
Dzień przed przemiany Eleny z niemowlaka w dziecko przyszła Dina do Mortimera i Don przyłapał ich w łóżku razem. Wróciły do niego wszystkie wspomnienia przed jego ślubem i postanowił uciec od Kasandry. Dziewczyna załamała się, gdyż okazało się, że znów jest w ciąży. Pomyślała o Dariuszu, ale on miał już żonę i dzieci.
Elena stała się małym dzieckiem i w ten sam dzień zmarł Mortimer. Aleksander stał się nastolatkiem i poznał piękną dziewczynę, przez którą spuścił się w nauce i wyrzucili go ze szkoły prywatnej. Po tym uciekł z Elizą (jego dziewczyną) na wieś.
Kasandra urodziła bliźniaczki - Laurę i Marinę. Gdy Elena zaczęła chodzić do szkoły, a Laura i Marina stały się małymi dziećmi poznała przystojnego mężczyznę. Szybko wyszła za niego za mąż myśląc, że to jej miłość. Jednak Ed okazał się draniem, gdyż zaraz po miesiącu miodowym zwiał z połową kasy. Kasandra się załamała. Elena stała się buntowniczą nastolatką - co chwila imprezowała, wymykała się z domu i wcale się nie uczyła. Laura i Marina pomagały mamie jak się dało.
Kilka miesięcy później Don sie opamiętał i wrócił do swojej rodziny. Gdy dowiedział sie o jeszcze 2 córeczkach z początku się przeraził, ale szybko przywykł. Po kilku miesiącach do Kasandry wrócił Aleksander z jego nastoletnim synem – Richem. Rich miał jeszcze 3 braci, ale jak się okazało każdy miał innego ojca. Inaczej mówiąc żona Aleksandra – Eliza zdradzała go na prawo i lewo. Rich i Elena zakochali się w sobie. Rich z dobrze wychowanego chłopaka, który miał same 6 stał się buntowniczy i opuścił się w nauce. Wkrótce wyjechali oni na studia i wprowadzili się do akademika. On poszedł na medycynę, a ona na aktorstwo. Na zakończenie studiów Rich był tak zakochany w Elenie, że planował ich wspólne życie. Jednak ona nie szukała trwałego związku tylko przygody, więc gdy on poprosił ja o rękę ta odmówiła. Rich załamał się i trafił do psychiatry. Nie udało już mu się zakończyć studiów. Elena wróciła do domu już jako pełnoletnia dziewczyna. Don i Kasandra zostali emerytami, Laura i Marina stały się pięknymi, pomocnymi nastolatkami, z samymi 6 w szkole oraz powodzeniem u płci przeciwnej. Aleksander ponownie się ożenił z Andżeliką Przyjemniak i mieli małą dziewczynkę – Carle. Wyprowadzili się od Kasandry i Dona.
Rich po leczeniu wrócił do nowego domu. Elena przez całe życie dorosłe flirtowała i zmieniała chłopaków jak rękawiczki, gdy się postarzała to zmądrzała i związała się z jakimś bogatym staruszkiem. Kasandra i Don w końcu umarli i zostawili w spadku Laurze i Marinie dom oraz wszystkie pieniądze. Laura i Marina ukończyła studia przyrodnicze. Laura wyszła za mąż i urodziła 5 dzieci. Marina również wyszła za mąż i urodziła 3 dzieci. Oby dwie doszły na szczyt swojej kariery i… potem tym nie mogłam grać gdyż musiałam od instalować Simsy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.08.2007, 21:55   #257
Tittellë
Guest

Ja gram rodziną Knot ( ona dochodzi w zwierzaczkach ) Patrycja Knot jest po totalnej metamorfozie, pracuje jako księgowa w karierze prawo . Nie ma męża lecz ma prześliczną adoptowaną córkę Majkę w wieku szkolnym ( Majka została stworzona prze ze mnie, a jej rodzice zostali uśmierceni ). Te dwa Koty Miki i Samanta osiągnęły szczyt kariery show - biznes. Felicja jest stróżem domu, gdy cała reszta przebywa poza nim . Wiek u nich nic sie nie zmienił czyli: Patrycja - dorosła, Miki - dorosły kotek, Samanta - dorosła kotka i Felicja - milusi kociaczek xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.08.2007, 14:04   #258
maxior44
Guest

U mnie w Miłowie: Rodzina Przyjemniak: Marysia wkużyła się na Daniela za to że spał z Kasia Langerak czy jakos tak, wiec wyprowadzila sie z domu zmienila fryzure na blad i ubranie na bardziej luzackie i szuka partnera
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.08.2007, 19:22   #259
tysiacpostaci
Guest

u mnie Kassandra wyszła za marzyciela, Dina za Mortimera, Nina za Dona, i Kasia za tego syna Marzyciela gdy dorósł.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.08.2007, 02:07   #260
Caesum
Administrator

Reputacja: 101

U mnie Kaliente, Ćwir, Lotario i Gołoledź przeniosły się do innej okolicy(Leśniczówka)
Jak narazie tylko Lotario się bawiłem

Lotario:

No to Don zauroczył Dinę swoim wdziękiem i wielkim ogórkiem kiszonym. xP Zakochali się i zaręczyli! Don dla niej przeszedł ciężką przemianę z amanta na czułego ojca. Wzięli ślub i zamieszkali w nowym domu
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania