Boże kocham ten serial. I love Usługi.
Ty to masz mózg! Takie rzeczy powymyślałeś. Film trzyma w napięciu boję się o Laurę a Stella się dla niej poświęciła normalnie płakać mi się chciało. To najlepszy nie tylko simowy ale ogólnie serial jaki widziałam no może z wyjątkiem czarodziejek.Domyślam się kto może być za maską ale tego nie napiszę niech inni też pomyśla jakbym miała napisać recenzję to napisałam bym tak:
Wspaniały trzymający w napięciu pełen humoru serial. Oczywiście chodzi o serial Juziola z forum.thesims. Serial nosi tytuł "Usługi" i już od pierwszej sceny zaciekawia a barw dodaję zabawna postać małej dziewczynki i jest okropnej matki. Przezabawne dialogi i akcja-oto zalety tego serialu.Wszystkie sceny są ciekawe i dopracowane, nie dopatrzyłam się żadnej pomyłki,a wszystko jest idealnie złożone. Ten serial można długo zachwalać. Wad chyba w nim nie znajdziecie. Gorąco polecam ten niesamowity serial wszystkim fanom gry TheSims i ludzią lubiącym się pośmiać,zapłakać i przestraszyć podczas jednej produkcji filmowej. Film dla wszystkich. Zapraszam do oglądania znana wam Ariedale
No, to przy okazji mi powiedzcie czy dobrze mi wychodzi pisanie recenzji
Czekam na niestety ostatni odcinek ;( , i możesz byc pewny że jeżeli serial zakończy się tak,że będzie można zrobić drugą część napisze długi komentarz
żebyś tak ową drugą część zrobił. POzdrawiam Ariedale