![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Boże kocham ten serial. I love Usługi.
Ty to masz mózg! Takie rzeczy powymyślałeś. Film trzyma w napięciu boję się o Laurę a Stella się dla niej poświęciła normalnie płakać mi się chciało. To najlepszy nie tylko simowy ale ogólnie serial jaki widziałam no może z wyjątkiem czarodziejek.Domyślam się kto może być za maską ale tego nie napiszę niech inni też pomyśla jakbym miała napisać recenzję to napisałam bym tak: Wspaniały trzymający w napięciu pełen humoru serial. Oczywiście chodzi o serial Juziola z forum.thesims. Serial nosi tytuł "Usługi" i już od pierwszej sceny zaciekawia a barw dodaję zabawna postać małej dziewczynki i jest okropnej matki. Przezabawne dialogi i akcja-oto zalety tego serialu.Wszystkie sceny są ciekawe i dopracowane, nie dopatrzyłam się żadnej pomyłki,a wszystko jest idealnie złożone. Ten serial można długo zachwalać. Wad chyba w nim nie znajdziecie. Gorąco polecam ten niesamowity serial wszystkim fanom gry TheSims i ludzią lubiącym się pośmiać,zapłakać i przestraszyć podczas jednej produkcji filmowej. Film dla wszystkich. Zapraszam do oglądania znana wam Ariedale No, to przy okazji mi powiedzcie czy dobrze mi wychodzi pisanie recenzji ![]() Czekam na niestety ostatni odcinek ;( , i możesz byc pewny że jeżeli serial zakończy się tak,że będzie można zrobić drugą część napisze długi komentarz żebyś tak ową drugą część zrobił. POzdrawiam Ariedale |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|