Hmm.

Pamiętam, jak go wystawiałeś pierwszy raz i chciałeś pourwać adminom głowy. Ojj, wtedy to było fajnie...

Ale dobra, jak już go wystawiłeś, to mam prawo i wręcz obowiązek obsmarować ci tyłek.
No to tak. ;D
Bryła
Ładnie jest, tylko weź zjedz balkon i jedną z tych bocznych "dostawek". Będzie git.
Przedpokój
Łaadny. Tylko to jabłko mi nie pasuje. Po prostu nie lubię tej rzeźby. A w tym pokoiku ono pasuje jak Kapłanka Klozetu do Misti12.
Hol
Podoba mi się. Ale za cholerę nie rozumiem tej fontanny. Co ona tam robi?
Salon
ATS2. ;] Mogłeś chociaż jakoś poprzestawiać... Dobra, cicho, wszystko pasuje, ja się nie odzywam.
Kuchnia
<wścieklizna> Każda inna półścianka, tylko nie to. Ona po prostu nie pasuje, bo całość jest nowoczesna i jasna, a to to staromodne i ciemne. Fajnie dobrałeś szafki do kafelków i stiuku.
Korytarz
Pusto, ciemno, ponuro. A gdzie zgubiłeś kostuchę?
Siłownia
Ok. Tylko nie pasi mi, że postawiłeś koło siebie trzy bieżnie. Dziwnie to wygląda.
Pokój zabaw
No comment... <zeszła> Co w pokoju z bilardem i perkusją robi fortepian? Coś tu jest nie tak. I niezbyt mi się widzi połączenie błękitnego i oczo***nej czerwieni...
Kibel
W porządku, wszystko jest na swoim miejscu i ładnie dobrane. Ale czemu oszczędzasz na oknach?
Korytarz na piętrze
O. To samo co na dole, ale urozmaicone. Ładnie, ładnie!
Pokój nastolatki
Nie no, przegłeś. Ta tapeta...Omg. I jeszcze do tego ten różowy dywanik. Ty naprawdę chcesz mnie wpędzić w depresję. A ten stanik? Oj, niegrzeczny! Ale za to zakochałam się w tej pomarańczowej kanapie. skąd ją masz?
Balkon
Supcio.

Jest świetny.
Gabinet
Fajny. Przytulny. Cud - miód.
Sypialnia
Nie podoba mi się. Za ciemna.
Ogród
Ok. Dosyć sporo roślin, ale to dodaje uroku.
Ogólnie: Całkiem nieźle. 5.5/10
Tylko mnie nie zjedz za tą ocenę...