![]() |
#3 |
Reputacja: 13
|
![]()
Hmm.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to tak. ;D Bryła Ładnie jest, tylko weź zjedz balkon i jedną z tych bocznych "dostawek". Będzie git. Przedpokój Łaadny. Tylko to jabłko mi nie pasuje. Po prostu nie lubię tej rzeźby. A w tym pokoiku ono pasuje jak Kapłanka Klozetu do Misti12. Hol Podoba mi się. Ale za cholerę nie rozumiem tej fontanny. Co ona tam robi? Salon ATS2. ;] Mogłeś chociaż jakoś poprzestawiać... Dobra, cicho, wszystko pasuje, ja się nie odzywam. Kuchnia <wścieklizna> Każda inna półścianka, tylko nie to. Ona po prostu nie pasuje, bo całość jest nowoczesna i jasna, a to to staromodne i ciemne. Fajnie dobrałeś szafki do kafelków i stiuku. Korytarz Pusto, ciemno, ponuro. A gdzie zgubiłeś kostuchę? Siłownia Ok. Tylko nie pasi mi, że postawiłeś koło siebie trzy bieżnie. Dziwnie to wygląda. Pokój zabaw No comment... <zeszła> Co w pokoju z bilardem i perkusją robi fortepian? Coś tu jest nie tak. I niezbyt mi się widzi połączenie błękitnego i oczo***nej czerwieni... Kibel W porządku, wszystko jest na swoim miejscu i ładnie dobrane. Ale czemu oszczędzasz na oknach? ![]() Korytarz na piętrze O. To samo co na dole, ale urozmaicone. Ładnie, ładnie! Pokój nastolatki Nie no, przegłeś. Ta tapeta...Omg. I jeszcze do tego ten różowy dywanik. Ty naprawdę chcesz mnie wpędzić w depresję. A ten stanik? Oj, niegrzeczny! Ale za to zakochałam się w tej pomarańczowej kanapie. skąd ją masz? Balkon Supcio. ![]() Gabinet Fajny. Przytulny. Cud - miód. Sypialnia Nie podoba mi się. Za ciemna. Ogród Ok. Dosyć sporo roślin, ale to dodaje uroku. Ogólnie: Całkiem nieźle. 5.5/10 Tylko mnie nie zjedz za tą ocenę... |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|