Hmm... widze że chociaż dwie osoby czekają na 8 odc

no to prosze bardzo
"Zakochna" odc 8.
To nie była zwykła noc. W pewnej chwili Aga przestała cokolwiek czuć ...... :ph34r:

Podeszła do niej kobieta i zaczeła szeptac jakieś zaklęcie. W pewnej chwili znikło z jej domu wszystko to co przeszkadzało jej zabrać Age czyli łóżko -_-

Gdy kobieta stwierdziła że nikt jej w tym nie przeszkodzi zabrała tzn przesuwała siłą woli

Agnieszkę.

"zaniosła"

ją do ogrodu koło skrytki.

ale zamiast jej tam schować poprostu odeszła.

Marzena (przynajmniej tak mi sie zdaje że ją nazwałam :lol: ) zbiegła szybko by zobaczyć co się stało bo usłyszała jakiś huk.

Marzena obudziła Agę i powiedziała że wie co to była za kobieta i wie co Agnieszka musi zrobić żeby juz jej nigdy więcej nie zobaczyć.

Aga nie chętnie chodziła do kościoła(i kto to mówi

) więc musiała podwójnie długo się modlić żeby poskutkowało.

Marta o niczym nie wiedząc gra sobie w najlepsze , ale dziwne że jeszcze nie usłyszała wołał sąsiadów typu " dziecko jest 24:00 , przestań grać ! "

Marzena powiedziała że dzięki 4 godzinnej modlitwie aga nareszcie może spać spokojnie i wytłómaczyja Agnieszcie że ta kobieta przychodzi to każdego kto jest w szczęśliwym związku i chce się zemścić za to że całe życie cierpiała ale Agnieszkę zostawiła w spokoju ponieważ pra,par babcia Agi pomogła kobiecie dając jej dach nad głową po tym jak rodzice kobiety zostali zamordowani.

Nagle zadzwonił telefon. To dzwonił nikt inny tylko komornik ! :lol:Ale zadzwonił drugi raz i tym razem to już był Maciek. Powiedział że ma dla Agnieszki miłą

niespodzianke

no to trzeba sie szykować !

jeszcze tylko opinia specjalistki

Taaa...... w tym też mi przecierz może poradzić ..

Ale czas już iść

C.D.N może kiedyś ....... :lol: