![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Hmm... widze że chociaż dwie osoby czekają na 8 odc
![]() ![]() "Zakochna" odc 8. To nie była zwykła noc. W pewnej chwili Aga przestała cokolwiek czuć ...... :ph34r: ![]() Podeszła do niej kobieta i zaczeła szeptac jakieś zaklęcie. W pewnej chwili znikło z jej domu wszystko to co przeszkadzało jej zabrać Age czyli łóżko -_- ![]() Gdy kobieta stwierdziła że nikt jej w tym nie przeszkodzi zabrała tzn przesuwała siłą woli ![]() ![]() "zaniosła" ![]() ![]() ale zamiast jej tam schować poprostu odeszła. ![]() Marzena (przynajmniej tak mi sie zdaje że ją nazwałam :lol: ) zbiegła szybko by zobaczyć co się stało bo usłyszała jakiś huk. ![]() Marzena obudziła Agę i powiedziała że wie co to była za kobieta i wie co Agnieszka musi zrobić żeby juz jej nigdy więcej nie zobaczyć. ![]() Aga nie chętnie chodziła do kościoła(i kto to mówi ![]() ![]() Marta o niczym nie wiedząc gra sobie w najlepsze , ale dziwne że jeszcze nie usłyszała wołał sąsiadów typu " dziecko jest 24:00 , przestań grać ! " ![]() ![]() ![]() Marzena powiedziała że dzięki 4 godzinnej modlitwie aga nareszcie może spać spokojnie i wytłómaczyja Agnieszcie że ta kobieta przychodzi to każdego kto jest w szczęśliwym związku i chce się zemścić za to że całe życie cierpiała ale Agnieszkę zostawiła w spokoju ponieważ pra,par babcia Agi pomogła kobiecie dając jej dach nad głową po tym jak rodzice kobiety zostali zamordowani. ![]() Nagle zadzwonił telefon. To dzwonił nikt inny tylko komornik ! :lol:Ale zadzwonił drugi raz i tym razem to już był Maciek. Powiedział że ma dla Agnieszki miłą ![]() ![]() ![]() no to trzeba sie szykować ! ![]() ![]() jeszcze tylko opinia specjalistki ![]() ![]() Taaa...... w tym też mi przecierz może poradzić .. ![]() ![]() Ale czas już iść ![]() ![]() C.D.N może kiedyś ....... :lol: |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości) | |
|
|