20.04.2008, 21:31
|
|
Reputacja: 10
|
Odp: 'W ciągłym Chaosie' by Sheba
A więc chce mi się pisać więc się trochę rozpiszę 
Przedsionek:
Bardzo ładny mały, trochę w nim kwiatków, stojak na parasolki i szafka. Moim zdaniem super. Ocena: 10/10
Kuchnia:
Mała, ładna, skromna. Znalazły w niej się kwiaty i najpotrzebniejsze rzeczy, nie jest zagracona. Kolory hmm biały i zielony super połączenie, podłoga może być nie jest zła. Niepodoba mi się tylko ten pomysł z tym stołem, ale ujdzie. Przydałby się też jakiś obrazek. Ocena: 10/10
Sypialnia:
B.ładna, kolory i podłoga pasują do siebie. Jedyne co mnie odpycha to ta pościel na lóżku, mogłaś dać jakąś zieloną lub żółtą. Fajny obraz. Ocena: 10/10
Salon:
Moim zdaniem salon nie jest pusty, a przestronny Super wypoczynek, dużo kwiatów, obrazy i elementy ozdobne typu: walizki, dywan. Kolor ścian jest taki monotomny, taki bez wyrazu, pasował by tu jakiś jaskrawy kolor. Ocena: 10/10
Łazienka:
Zacznę od płytek na podłodze i ścianie są super, hmm moim zdaniem wszystko co brązowe jest cool Wyposażenie też jest super Ocena: 10/10
Bryła:
Bryła bardzo mi się podoba, zmieniłbym tylko ten dach. Ocena: 10/10
Ogród:
Hmm parę kwiatków wystarczy i tarasik za domem. Też nielubię robić wielkich ogrodów z drzewami, krzakami, ścieżkami itp. Ocena: 10/10
Ocena końcowa:
Wnętrze: 50/50 ,czyli 10/10
Bryła: 10/10
Ogród: 10/10
O.o Jesteś pierwszą osobą, która po takiej rozbudowanej ocenie opisowej dostała maksymalną ilość punktów. Możesz czuć się zaszczycona z taką oceną. Gratuluję, i czekam na następne domki twojej produkcji.
pozdrawiam:
kubuss
|
|
|