![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
A więc chce mi się pisać więc się trochę rozpiszę
![]() Przedsionek: Bardzo ładny mały, trochę w nim kwiatków, stojak na parasolki i szafka. Moim zdaniem super. Ocena: 10/10 Kuchnia: Mała, ładna, skromna. Znalazły w niej się kwiaty i najpotrzebniejsze rzeczy, nie jest zagracona. Kolory hmm biały i zielony super połączenie, podłoga może być nie jest zła. Niepodoba mi się tylko ten pomysł z tym stołem, ale ujdzie. Przydałby się też jakiś obrazek. Ocena: 10/10 Sypialnia: B.ładna, kolory i podłoga pasują do siebie. Jedyne co mnie odpycha to ta pościel na lóżku, mogłaś dać jakąś zieloną lub żółtą. Fajny obraz. Ocena: 10/10 Salon: Moim zdaniem salon nie jest pusty, a przestronny ![]() Łazienka: Zacznę od płytek na podłodze i ścianie są super, hmm moim zdaniem wszystko co brązowe jest cool ![]() ![]() Bryła: Bryła bardzo mi się podoba, zmieniłbym tylko ten dach. Ocena: 10/10 Ogród: Hmm parę kwiatków wystarczy i tarasik za domem. Też nielubię robić wielkich ogrodów z drzewami, krzakami, ścieżkami itp. Ocena: 10/10 Ocena końcowa: Wnętrze: 50/50 ,czyli 10/10 Bryła: 10/10 Ogród: 10/10 O.o Jesteś pierwszą osobą, która po takiej rozbudowanej ocenie opisowej dostała maksymalną ilość punktów. Możesz czuć się zaszczycona ![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|