View Single Post
stare 23.05.2008, 17:35   #4
brzos

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Problem z porodem!!!

Pirat czy oryginał? Cóż za pytanie. Nie stresujcie jej, bo jeśli ma pirata to będzie się pląąkać.

Edziu, pominę twoje pytanie.
Z figą się zgadzam: oczywiście, dodatki mogą spowodować coś takiego, co dopiero hacki.
I dlatego ostatecznie mówię sobie "Won z hackami!". A że niektórzy ich potrzebują, to nic do tego nie mam.
Ale mam jedno pytanie d o figi, otóż jeśli to nawet jakiś pieprzony uszkodzony dodatek, czy niech będzie hack, to powiedzcie mi, czemu akurat w czasie porodu?
Nie pojmuję tego. Jak coś ma się powalić, zwykle powala się przy pierwszym włączeniu rodziny...
*Replay*
W czasie porodu! Może kombinowałaś coś z kodami przed porodem, nadużycie boolPropowskiej magii?
Ale mam dla Ciebie, Olu, dobrą radę:
odwiedzisz może coś ten temat, skoro, moja droga, jest tam mowa o tym problemie, tyle, że może akurat nie podczas porodu? W przyszłości spróbuj chociaż przetrzepać wyszukiwarkę. Jeśli TU: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39021 zajrzałaś, i nadal nie wiesz co jest, to daj screena? Lubię oglądać screeny, łatwiej mi się myśli, kiedy mam zobrazowany problem.
brzos jest offline