![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Pirat czy oryginał? Cóż za pytanie. Nie stresujcie jej, bo jeśli ma pirata to będzie się pląąkać.
Edziu, pominę twoje pytanie. Z figą się zgadzam: oczywiście, dodatki mogą spowodować coś takiego, co dopiero hacki. I dlatego ostatecznie mówię sobie "Won z hackami!". A że niektórzy ich potrzebują, to nic do tego nie mam. Ale mam jedno pytanie d o figi, otóż jeśli to nawet jakiś pieprzony uszkodzony dodatek, czy niech będzie hack, to powiedzcie mi, czemu akurat w czasie porodu? Nie pojmuję tego. Jak coś ma się powalić, zwykle powala się przy pierwszym włączeniu rodziny... *Replay* W czasie porodu! Może kombinowałaś coś z kodami przed porodem, nadużycie boolPropowskiej magii? Ale mam dla Ciebie, Olu, dobrą radę: odwiedzisz może coś ten temat, skoro, moja droga, jest tam mowa o tym problemie, tyle, że może akurat nie podczas porodu? W przyszłości spróbuj chociaż przetrzepać wyszukiwarkę. Jeśli TU: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39021 zajrzałaś, i nadal nie wiesz co jest, to daj screena? Lubię oglądać screeny, łatwiej mi się myśli, kiedy mam zobrazowany problem. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|