View Single Post
stare 03.06.2008, 13:55   #21
19OlusiaSims92
Guest

Domyślnie Odp: Pierwszy domek

Wszyscy uważają jak ważniaki. Ja też wybudowałam swój dom i był pierwszym i stawialiście mi ocenę 0/10. Ogólnie tak dam ci 6/10. Rada: Rób mniejsze pomieszczenia, wybierz najmiejszą działkę. Zbuduj jakiś domek dla singla parterowy lub piętrowy, jeżeli piętrowy to mały. Później weź się za stawianie okien i drzwi, podłóg i tapet. Wybieraj zawsze cieplutkie kolory np: zielony, żółty lub różowy. Później dopasuj do tego tapetę. A na sam koniec bierz się za budowanie. Jeżeli chcesz aby styl był taki wiejki to przecież logiczne że obok starego fotela nie postawisz supernowoczesnej plazmy. A na sam koniec budowania zadbaj o kolorystykę wnętrz tzn. daj jakieś kwiatki, obrazy, rzeźby i kiedy sim mieszka w jakimś twoim domu to kliknij na lampkę i wybierz Włącz wszystkie oświetlenia. I gotowe. Tak jak pisałam wcześniej daje ci 6/10. Aha i popracuj trochę nad zielenią, dawaj jakieś kwiatki na zewnątrz wtedy to ci super wyjdzie.
Pzdr.
od Olusii

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.