Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.06.2008, 13:55   #21
19OlusiaSims92
Guest

Domyślnie Odp: Pierwszy domek

Wszyscy uważają jak ważniaki. Ja też wybudowałam swój dom i był pierwszym i stawialiście mi ocenę 0/10. Ogólnie tak dam ci 6/10. Rada: Rób mniejsze pomieszczenia, wybierz najmiejszą działkę. Zbuduj jakiś domek dla singla parterowy lub piętrowy, jeżeli piętrowy to mały. Później weź się za stawianie okien i drzwi, podłóg i tapet. Wybieraj zawsze cieplutkie kolory np: zielony, żółty lub różowy. Później dopasuj do tego tapetę. A na sam koniec bierz się za budowanie. Jeżeli chcesz aby styl był taki wiejki to przecież logiczne że obok starego fotela nie postawisz supernowoczesnej plazmy. A na sam koniec budowania zadbaj o kolorystykę wnętrz tzn. daj jakieś kwiatki, obrazy, rzeźby i kiedy sim mieszka w jakimś twoim domu to kliknij na lampkę i wybierz Włącz wszystkie oświetlenia. I gotowe. Tak jak pisałam wcześniej daje ci 6/10. Aha i popracuj trochę nad zielenią, dawaj jakieś kwiatki na zewnątrz wtedy to ci super wyjdzie.
Pzdr.
od Olusii

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania