View Single Post
stare 25.06.2008, 07:05   #40
Miau
Guest

Domy¶lnie Odp: Z³odziej przypadkowy, czy skuszony?

Z³odziej ?? Z³odziej jest u mnie rzadkim zjawiskiem, ale jak ju¿ przyjdzie, to mu wspó³czujê. Mam takiego hacka, z jakiej¶ strony z hackami dozwolonymi od lat 18 taki ³añcuch, w który mo¿e simka siê zakuæ, a sim wtedy do niej podchodzi od ty³u i ... Jest tam te¿ opcja "Ask to use...". Ka¿dy kto zna chocia¿ parê s³ów po angielsku bêdzie wiedzia³ o co chodzi. No i kiedy wcisnê "Ask to use..." to pó¼niej wybieram z listy imiê z³odzieja. Nastêpnie z³odziej siê zam zakuwa w ³añcuch. Teraz mo¿na go biæ batem, lub z nim ...(to dla homotubisiowych simów). Je¶li w³±czymy opcjê "naked"(czy jako¶ tak), to wtedy sim jest go³y. Mo¿na go tam przytrzymaæ np. 30 dni, a potem nacisn±æ "Let sim free" i od razu klikn±æ na ¶ci±gniêty z neta pistolet i nacisn±æ "Shoot <imiê z³odzieja>". Jak siê nie trudno domy¶liæ sim-z³odziej ginie. No i tak koñcz± u mnie z³odzieje.(Mo¿e dla tego tak rzadko przychodz±...)

@up
Ja te¿ gram bez kodów, a kasa siê zawsze znajdzie. Jeden dzieñ bez kuchenki simy wytrzymaj± na pizzy, a drugiego dnia pójd± do pracy i zarobi± na kuchenkê.

Ostatnio edytowane przez Miau : 25.06.2008 - 07:08
  Odpowied¼ z Cytatem