![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Złodziej ?? Złodziej jest u mnie rzadkim zjawiskiem, ale jak już przyjdzie, to mu współczuję. Mam takiego hacka, z jakiejś strony z hackami dozwolonymi od lat 18 taki łańcuch, w który może simka się zakuć, a sim wtedy do niej podchodzi od tyłu i ... Jest tam też opcja "Ask to use...". Każdy kto zna chociaż parę słów po angielsku będzie wiedział o co chodzi. No i kiedy wcisnę "Ask to use..." to później wybieram z listy imię złodzieja. Następnie złodziej się zam zakuwa w łańcuch. Teraz można go bić batem, lub z nim ...(to dla homotubisiowych simów). Jeśli włączymy opcję "naked"(czy jakoś tak), to wtedy sim jest goły. Można go tam przytrzymać np. 30 dni, a potem nacisnąć "Let sim free" i od razu kliknąć na ściągnięty z neta pistolet i nacisnąć "Shoot <imię złodzieja>". Jak się nie trudno domyślić sim-złodziej ginie. No i tak kończą u mnie złodzieje.(Może dla tego tak rzadko przychodzą...)
@up Ja też gram bez kodów, a kasa się zawsze znajdzie. Jeden dzień bez kuchenki simy wytrzymają na pizzy, a drugiego dnia pójdą do pracy i zarobią na kuchenkę. Ostatnio edytowane przez Miau : 25.06.2008 - 07:08 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|