Oho, mamy kolejny talent na Forum. Człowiek jedzie na tydzień na wakacje, a po powrocie widzi zalew ciekawych projektów na Forum i zielenieje z zazdrości.

Jak już ktoś wspomniał - bryła prosta, ale nie nudna i świetnie kontrasuje z bogatymi, kolorowymi wnętrzami. Otoczenie również przypadło mi do gustu, bardzo lubię domy otoczone mnóstwem zieleni.
W środku widzę nowoczesność, luksus, a nawet odrobinę Azji oraz Prowansji. Na początku trochę mi się to ze sobą gryzło, ale po obejrzeniu wszystich fotek stwierdzam, że całość jest spójna i poszczególne elementy dobrze się ze sobą komponują. Bardzo podoba mi się pomysł z basenem w piwnicy, otwartym na morze oraz realistycznie wyglądający hall. Zastosowałaś dużo ozdób i dekoracji dodających życia pomieszczeniom, są one przez to lekko zagracone, ale jednocześnie sprawiają wrażenie zamieszkałych. Sypialnia gospodarzy wydaje się nieco smutnawa, ale jednocześnie elegancka, dlatego nie czepiam się doboru kolorów. Najbardziej spodobała mi się główna łazienka oraz salon - świetne aranżacje przestrzeni i dużo kolorów.
Trzymam kciuki za kolejne projekty.