![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Dziękuję wam wszystkim za tak wspaniałe oceny.
Setishe Shop listy obawiam się, że nie zrobię. Mam po prostu za dużo dodatków, żeby pamiętać skąd jest co. Fiorella masz rację, budowa domu faktycznie zajęła mi kilka dni (nawet kilka tygodni ![]() ![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Domek naprawde extra
![]() ![]() Calosc bardzo mi sie podoba 10/10 ![]() |
![]() |
#14 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bardzo ciekawe rozwiązanie szczególnie położenie tego basenu otoczonego roślinnością .
Ogród lubię bardzo dodawać dużo roślinności jednak troszeczkę przesadziłeś z tym buszem w okół domu ale mi to nie przeszkadza . Wnętrze świetne piękna paleta kolorów ciepłe i nowoczesne zarazem . Ocena Bryła 10\10 Ogród 7\10 Wnętrze10\10 Ogół 9\10
#15 |
Guest
|
![]()
bajeczny
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Dom jest bardzo ładny. Najbardziej przypadł mi do gustu salon. Kuchnia i sypialnia dla gości wydają mi sie trochę "zagracone".
Mimo to 10/10 ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Co tu dużo się rozpisywać... po prostu super
![]() 10/10 |
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oho, mamy kolejny talent na Forum. Człowiek jedzie na tydzień na wakacje, a po powrocie widzi zalew ciekawych projektów na Forum i zielenieje z zazdrości.
![]() W środku widzę nowoczesność, luksus, a nawet odrobinę Azji oraz Prowansji. Na początku trochę mi się to ze sobą gryzło, ale po obejrzeniu wszystich fotek stwierdzam, że całość jest spójna i poszczególne elementy dobrze się ze sobą komponują. Bardzo podoba mi się pomysł z basenem w piwnicy, otwartym na morze oraz realistycznie wyglądający hall. Zastosowałaś dużo ozdób i dekoracji dodających życia pomieszczeniom, są one przez to lekko zagracone, ale jednocześnie sprawiają wrażenie zamieszkałych. Sypialnia gospodarzy wydaje się nieco smutnawa, ale jednocześnie elegancka, dlatego nie czepiam się doboru kolorów. Najbardziej spodobała mi się główna łazienka oraz salon - świetne aranżacje przestrzeni i dużo kolorów. Trzymam kciuki za kolejne projekty. ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|