View Single Post
stare 26.08.2008, 20:25   #164
STAR
Guest

Domyślnie Odp: Co sądzisz o tym forum ?

Lubię to forum za przemiłych ludzi i pomoc w każdej sytuacji . No i oczywiście za bez sensowne gry na OffTopie.

A teraz bardzo chcę przeprosić wszystkich , ale mam problem i niestety nie mam gdzie go napisać... Może mi ktoś pomóc ?

Witam . Mój problem jest taki że nie mogę zmieniać kolorów czcionki , nie mogę wstawiać emotikonek i wogóle nie mogę pisać normalnie postów tylko muszę pisać ' Szybki post ' . Nie mogę się nikomu wpisać na stronę profilu bo wyskakuje : '

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. '
Czy napisze ' Hej . ' czy długą wypowiedź , i tak nie wejdzie.
I jak normalnie nacisne POST i wszystko napiszę to i tak ciągle wyskakuje to wkurzające ; The message ... '

Może ja coś źle robie ?

P.S. Nawet gdy napisze szybkiego posta , nie mogę go edytować . Po prostu wyświetla się kolejna wiadomość taka jak powyżej .
P.S.2 Pisząc to pisałam nowy temat ... niestety , The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. / zrobiłam ctr+c

Jeszcze raz bardzo przepraszam za offtopa ale nic nie mogę zrobić . I jeśli mi odpowiecie możecie usunąć ten post .
Z góry dziekuję .
  Odpowiedź z Cytatem