|
|
#11 |
|
Guest
|
Lubię to forum za przemiłych ludzi i pomoc w każdej sytuacji . No i oczywiście za bez sensowne gry na OffTopie.
A teraz bardzo chcę przeprosić wszystkich , ale mam problem i niestety nie mam gdzie go napisać... Może mi ktoś pomóc ? Witam . Mój problem jest taki że nie mogę zmieniać kolorów czcionki , nie mogę wstawiać emotikonek i wogóle nie mogę pisać normalnie postów tylko muszę pisać ' Szybki post ' . Nie mogę się nikomu wpisać na stronę profilu bo wyskakuje : ' The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. ' Czy napisze ' Hej . ' czy długą wypowiedź , i tak nie wejdzie. I jak normalnie nacisne POST i wszystko napiszę to i tak ciągle wyskakuje to wkurzające ; The message ... ' Może ja coś źle robie ? P.S. Nawet gdy napisze szybkiego posta , nie mogę go edytować . Po prostu wyświetla się kolejna wiadomość taka jak powyżej . P.S.2 Pisząc to pisałam nowy temat ... niestety , The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. / zrobiłam ctr+c Jeszcze raz bardzo przepraszam za offtopa ale nic nie mogę zrobić . I jeśli mi odpowiecie możecie usunąć ten post . Z góry dziekuję . |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|