Ojojoj...
Jak nie możesz mieć dodatków z neta i masz ustawioną słaba jakość zdjęć, to naprawdę odradzam Ci wstawianie domków na Forum.
Do publicznego pokazu najlepiej dać coś wypchanego dodatkami z neta. Takie domki maxisowe są dobre dla wygodnego grania, ale nie do pokazu.
Nie, żebym Cię zniechęcała czy coś, tylko po prostu doradzam.
A teraz moja opinia na temat domku:
1. Dach bardzo dziwny :/
2.Pokrycie na zewnątrz mogłoby być jaśniejsze, np. jasna cegła (nie, że całkiem biała)
3. Ogródek nieuporządkowany- wiem, że w takim lepiej się gra, ale na pokaz to się nie nadaje
4. Mieszasz style. Pół kuchni masz w klasycznym stylu, a stół i krzesła w stylu renesansu (czy czegoś koło tej epoki)
5. Tapety i podłoga W OGÓLE nie pasują do mebli. I brzydko to wygląda.
6. Od kiedy daje się stiuki do wnętrz? OK, jest to spotykane w sypialniach typu modern (sama u siebie stosuję), ale tylko NA KAWAŁKU ściany. Znacznie lepiej wyglądałaby tam farba, najlepiej z listwą u góry i dołu np. w niebieskim kolorku

7. A jeśli tak, to proponuję zmienić pościel- czerwień z niebieskim mogłyby się gryźć.
8. Te dwa obrazy za łóżkiem w ogóle nie pasują. Daje się albo 1 na dwie kratki, albo nie daje się wcale

9. Pokój dzieci- to samo co u dorosłych. I za ciemno jest.
10. Salon- pusto, ta czerwień (czy bordowy) niezbyt ładnie wygląda. I znowu za ciemno.
A zdjęcia robi się za pomocą klawisza
[Tab z wysokimi ścianami (nr 3 wg Twojego opisu).
Ruchy kamery w tym trybie masz opisane w tej pojedynczej karteczce dołączonej do podręcznika The Sims 2 ("Skróty klawiaturowe", czy jakoś podobnie).
Podsumowując: dom bez gustu. Wszystko tu jest brzydkie i niedopasowane. Zdjęcia do bani. Nic mi się w nim nie podoba.
1/10- jesteś pierwszą osobą, której muszę wstawić tak niską ocenę.
Masz dużo do poprawienia. Życzę powodzenia