Cześć, mam takie pytanie bo jak sim staje się czarownikiem ma dostęp do specjalnych magicznych parcel, klika na telefon po taksówkę, na auto lub na sima by pójść na parcele i jest do wyboru takie coś jak "magiczny świat" i tam są dwie parcele, kwatera główna magi światła i kwatera główna maki ciemności czy jakoś tak... no wiec udałem się na obie, z każdej widać drugą w oddali za wąwozem i wygląda na to że te dwie parcele znajdują się w osobnym mieście, tak samo jak przedmieście, uniwersytet, dzielnica handlowa itp... ale nie da się dostać do tego sub miasta magicznego w żaden sposób a ja bym chciał trochę tam pogmerać xD znaczy się pozmienia otoczenie i obie te parcele zmienić, wie ktoś może jak się dostać do tego miasta tak by można było je modyfikować (wstawiać drzewa i inne ozdoby otoczenia itp) a jeśli się nie da to będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś mi powie jak zmienić istniejące parcele tam bo użyłem kodu z sims na studiach do odblokowania budowy w akademiku i dało się wszystko zmienić, miałem nadzieje że jak wrócę do domu simem i pójdę tam jeszcze raz to zmiany dalej będą, że po wyjściu z parceli to się zapisze, ale po powrocie wszystko było po staremu moje wszystkie zmiany zniknęły

nie wie ktoś jak to zmienić na stałe?