View Single Post
stare 01.10.2008, 17:48   #1
Sheogorath
Guest

Question Gdzie jest magiczny świat?

Cześć, mam takie pytanie bo jak sim staje się czarownikiem ma dostęp do specjalnych magicznych parcel, klika na telefon po taksówkę, na auto lub na sima by pójść na parcele i jest do wyboru takie coś jak "magiczny świat" i tam są dwie parcele, kwatera główna magi światła i kwatera główna maki ciemności czy jakoś tak... no wiec udałem się na obie, z każdej widać drugą w oddali za wąwozem i wygląda na to że te dwie parcele znajdują się w osobnym mieście, tak samo jak przedmieście, uniwersytet, dzielnica handlowa itp... ale nie da się dostać do tego sub miasta magicznego w żaden sposób a ja bym chciał trochę tam pogmerać xD znaczy się pozmienia otoczenie i obie te parcele zmienić, wie ktoś może jak się dostać do tego miasta tak by można było je modyfikować (wstawiać drzewa i inne ozdoby otoczenia itp) a jeśli się nie da to będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś mi powie jak zmienić istniejące parcele tam bo użyłem kodu z sims na studiach do odblokowania budowy w akademiku i dało się wszystko zmienić, miałem nadzieje że jak wrócę do domu simem i pójdę tam jeszcze raz to zmiany dalej będą, że po wyjściu z parceli to się zapisze, ale po powrocie wszystko było po staremu moje wszystkie zmiany zniknęły nie wie ktoś jak to zmienić na stałe?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.