Temat: ROY by Liv
View Single Post
stare 18.12.2008, 14:21   #2
Flavour
Guest

Domyślnie Odp: ROY by Liv

FIRST
BRYŁA: piękna. no nic dodać, nic ująć! 10/10
HALL: Przytulny. Śliczny kolor. Dobrze że nie dałaś tam mebli Fajnie ogólnie go zrobiłaś. Tak się ciągnie! 10/10
SALON: Ciepłe kolorki, ale dość pusto 5,5/10
KUCHNIA: Fajna, szkoda że lodówka z maxisa. Świetne kwiatki. Czegoś mi brakuje. Tylko czego... WIEM! Ten kolor jest... Taki przejedzony....Jestem też zachwycona tą półeczką, białą z kwiatkami, co jest centrum jednego ze zdjęć. Skąd masz? 7,5/10
SYPIALNIA: Znam ten zestaw. Ładnie użyty. Całość bardzo efektowna. 9/10
POKÓJ DZIECKA: Zbyt pstrokaty. Moim zdaniem najgorsze miejsce w całym domu Bezbłędna za to jest tablica! 3,5/10
OGRÓD: Świetny! Pełno kwiatów, kolorów. Zmieniłabym kolorystykę siedzonek i parasola. 9,5/10
ŁAZIENKA: Monotonny kolor - znowu, niestety. Przejadł mi się. Ten nocnik jakoś tak odstaje. Może poszukasz nowego? A i zestaw mebli też znam, jest z mojej ulubionej stronki z meblami 6/10
PODSUMOWANIE: Całość ładnie się prezentuje, pokój dziecka jedynie jakiś taki nie w tym stylu. Już nie oceniam liczbowo tego podsumowania.
OCENA KOŃCOWA: 61/80, 76%, czyli szkolne 4

Pzdr. :*

FLAVOUR

Edit Musiałam zmienić ocenkę, bo źle przełożyłam półkę do pomieszczenia. Niewiele to zmieniło Hall nadal piękny, a kuchnia przez to jest ładniejsza. Różnica 1 punkta. 4 LIV :*

Ostatnio edytowane przez Flavour : 18.12.2008 - 15:25