|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
FIRST
BRYŁA: piękna. no nic dodać, nic ująć! 10/10 HALL: Przytulny. Śliczny kolor. Dobrze że nie dałaś tam mebli ![]() SALON: Ciepłe kolorki, ale dość pusto ![]() KUCHNIA: Fajna, szkoda że lodówka z maxisa. Świetne kwiatki. Czegoś mi brakuje. Tylko czego... WIEM! Ten kolor jest... Taki przejedzony....Jestem też zachwycona tą półeczką, białą z kwiatkami, co jest centrum jednego ze zdjęć. Skąd masz? 7,5/10 SYPIALNIA: Znam ten zestaw. Ładnie użyty. Całość bardzo efektowna. 9/10 POKÓJ DZIECKA: Zbyt pstrokaty. Moim zdaniem najgorsze miejsce w całym domu ![]() OGRÓD: Świetny! Pełno kwiatów, kolorów. Zmieniłabym kolorystykę siedzonek i parasola. 9,5/10 ŁAZIENKA: Monotonny kolor - znowu, niestety. Przejadł mi się. Ten nocnik jakoś tak odstaje. Może poszukasz nowego? ![]() ![]() PODSUMOWANIE: Całość ładnie się prezentuje, pokój dziecka jedynie jakiś taki nie w tym stylu. Już nie oceniam liczbowo tego podsumowania. OCENA KOŃCOWA: 61/80, 76%, czyli szkolne 4 ![]() Pzdr. :* FLAVOUR Edit Musiałam zmienić ocenkę, bo źle przełożyłam półkę do pomieszczenia. Niewiele to zmieniło ![]() Ostatnio edytowane przez Flavour : 18.12.2008 - 15:25 |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|