Cytat:
Napisał Björk
Rychło w czas dałeś...
Edit: obejrzałam dokładnie i przyznaję, że akurat Ty dajesz ładne dodatki z netu (no może poza zasłoną nie wiedzieć czemu zawiązaną na środku w supeł, ręcznika, który miał być rzucony w nieładzie, ale komuś kto go robił wyszła bardziej zużyta chusteczka higieniczna, złożona w pseudo origami, kominka, który ogólnie wygląda fatalnie 
Ale wielgaśny plus za ładną bryłę i otoczenie, bo wnętrza mi się jakoś tak nie podobają.
Edit 2: i wielgaśne AŁA za kwadratowe kible i takie cuś stojące za tą babcią, które nie wiadomo, co to jest 
Edit 3: jeszcze większe AŁA za zwiędnięta choinkę.
|
Bjork, gdzie ty tam widzisz zwiędłą choinkę? Skoro ta według Ciebie jest zwiędła, to może pokażesz nam "niezwiędłą"?
Zasłony - nie podobają się, ponieważ w Maxisie wiążą inaczej?
Ręcznik - idę do okulisty, bo takowego nie widzę. Może ty zabawisz się w projektowanie dodatków? Na pewno zrobisz ładny, nieużywany, wyprasowany ręcznik.
Kominek - tutaj to już wogóle nie rozumiem, o co Ci chodzi...
Kwadratowe kible - jak wyżej.
* * * * * *
Cytat:
Napisał kubuss
Dom średnio mi się podoba, bryła ok, ale wnętrza już nie. Wewnątrz domu panuje ścisk, nie ma przestrzeni, tych mebli, dodatków jest po porostu za dużo. Dobrze ze zachowałeś w każdym pomieszczeniu styl, którym zacząłeś budować, podoba mi się on. Ale z tymi kominkami, piecykami to już z leksza przesada, doliczyłem się aż 5. chyba, że któryś pominąłem. Ogrodu nie widać pod tą warstwą śniegu, widać tylko sosny, krzaki i jakieś niezidentyfikowane chwasty. Ocena: 6/10.
pozdrawiam:
kubuss
|
Proszę ja Ciebie. Ten, jak to nazwałeś "ścisk" nadaje domkowi klimatu. A co do przestrzeni - Zapewniam Cię, że jest

Pamiętaj, że to nie jest modern. To wiejska chatka, a wiejskie chatki takie są. Piecyki - Tak duże mieszkanie, a ty chcesz je ogrzać jednym piecem? Przecież tu nie ma centralnego. Tu się ogrzewa "starodawnie".
Ogród - wskaż mi miejsce na świecie, żeby pod śniegiem widać było trawę. Jeżeli u Ciebie panuje śnieżna zima (<zazdrości>) to wyjrzyj przez okno i zobacz, czy widać pod śniegiem trawę.
* * * * * *
Mistrzu Haughtonie! Udowodniłeś, że niezależnie od stylu (czy to modern, klasyka, nowoczesność, etc) potrafisz zbudować piękny dom. Co tu dużo mówić. Możemy się schować ze swoimi budowlami... Urzekła mnie herbata Lipton w kuchni? Wiesz może, skąd ją masz? (mniam... moja ulubiona

)
Jeszcze jedno (słowo na niedzielę xd): Zauważyłem, że ostatnio każdy dom krytykujecie. I nie jest to z pragnienie pomocy, tylko z ... zazdrości? Takie mam wrażenie. Nie podobają Wam się dodatki z internetu? Szkoda, ale najwyższy czas do nich przywyknąć, bo bez nich porządnego domu zbudować się nie da.
Amen.
Woltuwa