|
|
#5 | ||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Zasłony - nie podobają się, ponieważ w Maxisie wiążą inaczej? Ręcznik - idę do okulisty, bo takowego nie widzę. Może ty zabawisz się w projektowanie dodatków? Na pewno zrobisz ładny, nieużywany, wyprasowany ręcznik. Kominek - tutaj to już wogóle nie rozumiem, o co Ci chodzi... Kwadratowe kible - jak wyżej. * * * * * * Cytat:
Pamiętaj, że to nie jest modern. To wiejska chatka, a wiejskie chatki takie są. Piecyki - Tak duże mieszkanie, a ty chcesz je ogrzać jednym piecem? Przecież tu nie ma centralnego. Tu się ogrzewa "starodawnie". Ogród - wskaż mi miejsce na świecie, żeby pod śniegiem widać było trawę. Jeżeli u Ciebie panuje śnieżna zima (<zazdrości>) to wyjrzyj przez okno i zobacz, czy widać pod śniegiem trawę. * * * * * * Mistrzu Haughtonie! Udowodniłeś, że niezależnie od stylu (czy to modern, klasyka, nowoczesność, etc) potrafisz zbudować piękny dom. Co tu dużo mówić. Możemy się schować ze swoimi budowlami... Urzekła mnie herbata Lipton w kuchni? Wiesz może, skąd ją masz? (mniam... moja ulubiona )Jeszcze jedno (słowo na niedzielę xd): Zauważyłem, że ostatnio każdy dom krytykujecie. I nie jest to z pragnienie pomocy, tylko z ... zazdrości? Takie mam wrażenie. Nie podobają Wam się dodatki z internetu? Szkoda, ale najwyższy czas do nich przywyknąć, bo bez nich porządnego domu zbudować się nie da. Amen. Woltuwa |
||
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|