View Single Post
stare 28.12.2008, 11:50   #16
kubuss

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: "Odmienny styl" by kubuss

Już tłumaczę. Wszystkie moje domy nie są na pokaz one są po prostu do grania. Nie lubię domów, w których jest tyle rzeczy na pakowanych że gra się tnie, w moich domach jest przestrzeń, po której simowie mogą się poruszać. Nie robię domów na odwal się lub według jakiegoś schematu, jak mam koncepcję to buduję, jak nie to tworzę coś w grze, jeśli jest to fajne wystawiam tu, nie upiększając tego, wystawiam w takiej formie jak mam w grze. Ogrodów też nie robię bo to istna strata czasu, o ogród trzeba dbać, a większość moich simów to karierowicze, którzy nie mają czasu na zabawę w ogrodnika. Od jakiegoś czasu też staram się ograniczać dodatki z netu, dlatego nie kiedy wychodzi mi ulepszony maxis, co mi się podoba. Domy przerośnięte dodatkami z netu są brzydkie i tyle. Mogę zbudować wielki dom dla wielkiej rodziny ale po co ?? Po to żeby stał w grze bezczynnie, nie lubię grać rodziną, wolę singli. Woltuwa te słowa "Szczerze mówiąc nie wiem, który to z kolei mój dom" nie są oznaką niezainteresowania, po prostu nie liczę swoich projektów jak chcesz to policz mi moje projekty to będę pisał, który to dom z kolei.

Ahh i dziękuję za oceny.

pozdrawiam:
kubuss

Ostatnio edytowane przez kubuss : 28.12.2008 - 11:54
kubuss jest offline