Cytat:
Napisał kubuss
Już tłumaczę. Wszystkie moje domy nie są na pokaz one są po prostu do grania. Nie lubię domów, w których jest tyle rzeczy na pakowanych że gra się tnie, w moich domach jest przestrzeń, po której simowie mogą się poruszać. Nie robię domów na odwal się lub według jakiegoś schematu, jak mam koncepcję to buduję, jak nie to tworzę coś w grze, jeśli jest to fajne wystawiam tu, nie upiększając tego, wystawiam w takiej formie jak mam w grze. Ogrodów też nie robię bo to istna strata czasu, o ogród trzeba dbać, a większość moich simów to karierowicze, którzy nie mają czasu na zabawę w ogrodnika. Od jakiegoś czasu też staram się ograniczać dodatki z netu, dlatego nie kiedy wychodzi mi ulepszony maxis, co mi się podoba. Domy przerośnięte dodatkami z netu są brzydkie i tyle. Mogę zbudować wielki dom dla wielkiej rodziny ale po co ?? Po to żeby stał w grze bezczynnie, nie lubię grać rodziną, wolę singli. Woltuwa te słowa "Szczerze mówiąc nie wiem, który to z kolei mój dom" nie są oznaką niezainteresowania, po prostu nie liczę swoich projektów jak chcesz to policz mi moje projekty to będę pisał, który to dom z kolei.
|
Aj... co za arogancja. To po co nam te domu pokazujesz, skoro zaznaczasz, że "nie są na pokaz"? Owszem, możesz pokazać jeden, ale ciągle ten sam styl, w innej, lecz podobnej bryle? Nie... Rozumiem, że lubisz grać simsami. Ale nie każdy. Domy dzielą się na dwie części: do grania i na pokaz. Te drugie są odzwierciedleniem wizji projektantów. Tam simsów nie ma. A jak są, to tylko dla upiększenia prezentacji.
Co do ogrodów: Nie musisz się nimi zajmować. Przecież nie musisz się nam wyspowiadać, co robisz z domem, po pokazaniu. Od czego jest tryb budowania? Po zrobieniu zdjęć ogród usuwasz i tyle. Albo budujesz dom "na pokaz" i tam simsów nie wprowadzasz.
I nie policzę Ci prezentacji, ale słowa
"Szczerze mówiąc nie wiem, który to z kolei mój dom" doprowadzają mnie do szału i bez względu na to, co Ty sądzisz, dla mnie pozostaną oznaką niezainteresowania własnymi projektami. A chyba nie wrzucasz tutaj domów hurtem?
Jeszcze słowo o zdaniu:
Domy przerośnięte dodatkami z netu są brzydkie i tyle. . A gdzie słowa "Moim zdaniem", "Ja uważam"? Pamiętaj, że nie każdy tak sądzi i nie każdy zachwyca się Maxisem tak jak ty. Sam z własnego doświadczenia wiem, że samym Maxisem domu zbudować się nie da. I pewnie dlatego wolisz singli. Dla rodziny nie ma tylu mebli
Amen.
Woltuwa