View Single Post
stare 13.01.2009, 22:25   #88
vibratoria
Guest

Domyślnie Odp: Drobne uwagi

Nie widzę sensu zakładania oddzielnego wątku, a chciałabym poruszyć kwestię, która bardzo mnie zainteresowała.
Jak zapewne wiecie, pojawił się na naszym forum nowy administrator - Angel. Miałam przyjemność zadać mu pytanie na temat rang, które sam sobie przyznał.

Cytat:
Napisał vibratoria Zobacz post
PS. Z tego co się orientuję rangi (czy tytuły) otrzymuje się podczas Forum Awards (lub jako nagrody w konkursach). Nie przypominam sobie abyś brał udział w wyżej wymienionych i zwyciężył. Zatem ponawiam pytanie. Na jakiej podstawie owe tytuły (rangi) zostały Ci przyznane? Kto Ci je przyznał?
I odpowiedź jaką otrzymałam:
Cytat:
Napisał Angel Zobacz post
Administratorzy i modzi mają to do siebie, że zmiana tytułu to rzecz u nas dozwolona. Nie ma żadnej zasady - "admini i modzi nie mogą zmieniać sobie tytułów".
Istnieje bardzo ładny temat tutaj na temat rang oraz tego kto i za co je otrzymał. Jak widzicie Angel na liście jest nieobecny, a nawet członkowie grupy administrująco - moderujące brali udział w Forum Awards aby tytuły otrzymać.
Mam zatem pytanie o zasady sprawiedliwości i dobrego smaku. Dlaczego Eamane, Oaz, vivien i inni z załogi moderująco - administrującej, musieli brać udział w FA* aby rangi otrzymać, a nowy administrator, skoro tylko się pojawił przyznaje je sobie sam i to w momencie, kiedy nie zdążyliśmy go jeszcze poznać?
Chciałabym poznać waszą opinię na ten temat.

FA* = Forum Awards

Ostatnio edytowane przez vibratoria : 13.01.2009 - 22:30