![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moja wina. Czyściłem Offtop i zamiast "Marudnika" otworzyłem omyłkowo ten z rozmowami z GG. Nie bijcie i wybaczcie.
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
ja mam takie pytanie, czy to normalne, że nie można dodawać do znajomych nowych użytkowników, którzy jeszcze nie przeszli tej 2 tygodniowej moderacji ?
#84 |
|
![]()
Wow, w ogóle nikt ostatnio nie zakładał multikonta. Jak miło. Chyba przestaszyli się tej 2-tygodniowej aktywacji.
|
![]() |
![]() |
#85 |
Admin Emerytka
|
![]()
lub tez nie chce im sie zakladac 15 maili, poza tym lepiej nam idzie jakos wylapywanie teraz...
#86 |
|
![]()
Ten Angel to nowy Admin?
Czemu go nie przedstawicie forum?! ![]()
![]() |
#87 |
|
![]()
Właśnie sam muszę się przedstawić w odpowiednim temacie, niestety.
![]() |
#88 | ||
Guest
|
![]()
Nie widzę sensu zakładania oddzielnego wątku, a chciałabym poruszyć kwestię, która bardzo mnie zainteresowała.
Jak zapewne wiecie, pojawił się na naszym forum nowy administrator - Angel. Miałam przyjemność zadać mu pytanie na temat rang, które sam sobie przyznał. Cytat:
Cytat:
Mam zatem pytanie o zasady sprawiedliwości i dobrego smaku. Dlaczego Eamane, Oaz, vivien i inni z załogi moderująco - administrującej, musieli brać udział w FA* aby rangi otrzymać, a nowy administrator, skoro tylko się pojawił przyznaje je sobie sam i to w momencie, kiedy nie zdążyliśmy go jeszcze poznać? Chciałabym poznać waszą opinię na ten temat. FA* = Forum Awards Ostatnio edytowane przez vibratoria : 13.01.2009 - 22:30 |
||
![]() |
#89 |
|
![]()
1. Nie przyznałem ich sobie sam, bo na dzień dzisiejszy nie posiadam wszystkich praw admina.
2. Nigdy nie orientowałem sie, że ów konkurs jest - jeżeli to nie będzie pasowało reszcie teamu i użytkownikom - jakiś admin będzie mógł mi przywrócić dawną podstawową rangę.
![]() |
#90 | ||
Guest
|
![]()
1. Kto zatem?
I dlaczego Cytat:
Cytat:
Wiem, że strasznie wsiadłam na temat, ale nie lubię niesprawiedliwości i nie lubię jak ktoś usiłuje oszukiwać. I nie ma znaczenia, czy jest to administrator, moderator czy legolas. Nie chciałabym tutaj nikogo o nic oskarżać. Jestem po prostu ciekawa. Kto i na jakiej podstawie przyznaje rangi? Może powinien pojawić się dodatkowy punkt regulaminu o tym traktujący, żeby takie wszędobylskie czepialskie jak ja przestały się czepiać. Ostatnio edytowane przez vibratoria : 13.01.2009 - 23:02 |
||
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|