View Single Post
stare 22.01.2009, 23:12   #90
Łezka

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: Wasze simowe przyzwyczajenia

Moje przyzwyczajenia:
- gdy wprowadzę rodzinę do nowego domu wpisuję maxMotives
- zwykle gdy sim korzysta z toalety później myje ręce i bierze szybki prysznic
- rzadko kiedy montuję u simów ( no chyba że tych bogatych) wanny ponieważ zwykle moi simowie pracują i nie mają czasu na kompanie się w mydlinach.
- gdy uzbieraja simy już fundusze to albo rozbudowuję ich stary dom co zwykle nie kalkuluje sie z budowa nowego domu i wtedy chociaz jeden pokoj musi byc urządzonyu w stylu secesyjnym ponieważ kocham antyki oraz sztukę, rzeźbę czyli sami wiecie bogacze mają wypasione obrazy w swoich chałupach
- Gram w miłowie, kwitnących wzgórzach i we wsi Nowe Rumunki stworzonej przeze mnie
- zwykle karnacja simow jest tą 2 albo 4
- iloswc dzieci zalezy u mnie od mojego widzimisie jezeli mam nastroj na wychowywanie 4 szkodnikow to sie rdozom i tyle a jezeli nie to zwykle mam tlyko 1 gora 2 dzieci a jak juz cos mnie najdzie to juz produkcja tasmowa fabryczna nawet mialem kiedys rodzinę bardzo wielodzietna dzieci bylo 13 a to 13 zostalo wampirem hehe i sie spalilo na sloncu oczywiscie mozliwe urodzernie tylu dzieci bylo mozliwe z pomoca eliksiru zycia
- w bogatych domach robie przepiekne ( ja tak mysle ) ogrody ogromne same kwiaty drzewa fontanny jeziorka tarasy mlostwki itp. ale tylko u bogatych simow
- zwykle nie przechodzę simami na emeryturę żyją aktywnie chodza do pracy cwiczą uprawiaja joginng itd.
- czesto robie podobne domy co mnie wkurza wylacznie z uzyciem koloru jasnego drewna
- daje simom zwykle staromodne imiona bo zawsze mysle sobie jak to bedzie wygladalo jesli simka emerytka bedzie miala na imie Klaudia a bedzie sprochniala jak ...
wiec daje zwykle imiona uniwersalne
- u mnie nazwiska musża byc dopasowane do imienia ladnie brzmiące wpadają ce w ucho
- samochod zwykle kupuje jeden i ten sam ten za 6 000 jak to on sie nazywa??? zapomnialem
- kiedy juz doprowadze emerytow prawie ze do konca zycia z wykle zostawiam ta rodzine bo mi sie nudzi
- jesli juz daje brzydkie imię typu Hektor to daje dla rownowagi brzydkie nazwisko typu CAP

Dziękuję za uwagę .

POZDRAWIA: