![]() |
#11 |
Reputacja: 17
|
![]()
Moje przyzwyczajenia:
- gdy wprowadzę rodzinę do nowego domu wpisuję maxMotives - zwykle gdy sim korzysta z toalety później myje ręce i bierze szybki prysznic - rzadko kiedy montuję u simów ( no chyba że tych bogatych) wanny ponieważ zwykle moi simowie pracują i nie mają czasu na kompanie się w mydlinach. - gdy uzbieraja simy już fundusze to albo rozbudowuję ich stary dom co zwykle nie kalkuluje sie z budowa nowego domu i wtedy chociaz jeden pokoj musi byc urządzonyu w stylu secesyjnym ponieważ kocham antyki oraz sztukę, rzeźbę czyli sami wiecie bogacze mają wypasione obrazy w swoich chałupach - Gram w miłowie, kwitnących wzgórzach i we wsi Nowe Rumunki stworzonej przeze mnie - zwykle karnacja simow jest tą 2 albo 4 - iloswc dzieci zalezy u mnie od mojego widzimisie jezeli mam nastroj na wychowywanie 4 szkodnikow to sie rdozom i tyle a jezeli nie to zwykle mam tlyko 1 gora 2 dzieci a jak juz cos mnie najdzie to juz produkcja tasmowa fabryczna nawet mialem kiedys rodzinę bardzo wielodzietna dzieci bylo 13 a to 13 zostalo wampirem hehe i sie spalilo na sloncu oczywiscie mozliwe urodzernie tylu dzieci bylo mozliwe z pomoca eliksiru zycia - w bogatych domach robie przepiekne ( ja tak mysle ![]() - zwykle nie przechodzę simami na emeryturę żyją aktywnie chodza do pracy cwiczą uprawiaja joginng itd. - czesto robie podobne domy co mnie wkurza wylacznie z uzyciem koloru jasnego drewna - daje simom zwykle staromodne imiona bo zawsze mysle sobie jak to bedzie wygladalo jesli simka emerytka bedzie miala na imie Klaudia a bedzie sprochniala jak ... wiec daje zwykle imiona uniwersalne ![]() - u mnie nazwiska musża byc dopasowane do imienia ladnie brzmiące wpadają ce w ucho - samochod zwykle kupuje jeden i ten sam ten za 6 000 jak to on sie nazywa??? zapomnialem - kiedy juz doprowadze emerytow prawie ze do konca zycia z wykle zostawiam ta rodzine bo mi sie nudzi - jesli juz daje brzydkie imię typu Hektor to daje dla rownowagi brzydkie nazwisko typu CAP Dziękuję za uwagę ![]() ![]() ![]() POZDRAWIA:
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|