View Single Post
stare 05.03.2009, 19:55   #24
Seraf
Guest

Domyślnie Odp: Summerson Hall by Seraf.

Oj trochę się nazbierało, niestety karta graficzna mi padła i nie miałem dostępu do komputera

Björk - Dziękuję uniżenie i cieszę się że się podoba

Jinchüüriki - Dziękuję

Helena - Dziękuję i niestety nie będę mógł dać domku do pobrania, są tam dodatki których nie wolno udostępniać

Julia - Dziękuję

Aniołek - Wiedziałem że coś zrobiłem źle jeśli ogród miał być francuski, dziękuję za uwagę i komentarz

Justka - Łazienki były jak wiadomo remontowane, ale też nie powiedział bym że są jakoś strasznie szalone Widywałem bardziej

Daaagi - Dziękuję

Matti93 - Dziękuję

Dziurawiec_Skąpolistny - Dziękuję

Dominic - Dziękuję

kubuss - Ogród jest geometryczny ponieważ miał być w stylu francuskim Trawa odcina się od otoczenia ale jak napisałem mam nadzieję że będzie się to zmieniać z upływem czasu. Co do basenu... nie wyobrażam sobie w rezydencji w takim stylu basenu, fontanna i żywopłoty są tu bardzo na miejscu A łazienki owszem są za nowoczesne ja na 100-letni dom, ale jak na 100-letni dom po remoncie już nie tak bardzo

Mia Magda - Dziękuję

Vicia - Dziękuję

Szymon - Dziękuję

Irys - Dziękuję

Symfonia - Dziękuję

Paka - Tak ogród w stylu francuskim czyli będzie kanciasty i geometryczny
Umywalek są dwa rodzaje, ale niestety nie wiem co to jest kibel, chyba że chodzi o sedes I jeśli o to chodzi to - tak, we wszystkich jest ten sam ponieważ raczej nie instaluje się w jednym domu 10-ciu rodzajów sedesów
Dziękuję za komentarz

Steve - Mógłbyś napisać napisać czemu Ci się nie podoba? No chyba że to zwyczajne widzimisie które ja też często miewam

Sumując następnym razem o ile będzie to stary dom postaram się zrobić łazienki "z epoki" Ale ogród prawdopodobnie znów będzie francuski

Dziękuję wszystkim za komentarze i zapraszam innych do oceniania