|
|
#24 |
|
Guest
|
Oj trochę się nazbierało, niestety karta graficzna mi padła i nie miałem dostępu do komputera
![]() Björk - Dziękuję uniżenie i cieszę się że się podoba ![]() Jinchüüriki - Dziękuję ![]() Helena - Dziękuję i niestety nie będę mógł dać domku do pobrania, są tam dodatki których nie wolno udostępniać ![]() Julia - Dziękuję ![]() Aniołek - Wiedziałem że coś zrobiłem źle jeśli ogród miał być francuski, dziękuję za uwagę i komentarz ![]() Justka - Łazienki były jak wiadomo remontowane, ale też nie powiedział bym że są jakoś strasznie szalone Widywałem bardziej ![]() Daaagi - Dziękuję ![]() Matti93 - Dziękuję ![]() Dziurawiec_Skąpolistny - Dziękuję ![]() Dominic - Dziękuję ![]() kubuss - Ogród jest geometryczny ponieważ miał być w stylu francuskim Trawa odcina się od otoczenia ale jak napisałem mam nadzieję że będzie się to zmieniać z upływem czasu. Co do basenu... nie wyobrażam sobie w rezydencji w takim stylu basenu, fontanna i żywopłoty są tu bardzo na miejscu A łazienki owszem są za nowoczesne ja na 100-letni dom, ale jak na 100-letni dom po remoncie już nie tak bardzo ![]() Mia Magda - Dziękuję ![]() Vicia - Dziękuję ![]() Szymon - Dziękuję ![]() Irys - Dziękuję ![]() Symfonia - Dziękuję ![]() Paka - Tak ogród w stylu francuskim czyli będzie kanciasty i geometryczny ![]() Umywalek są dwa rodzaje, ale niestety nie wiem co to jest kibel, chyba że chodzi o sedes I jeśli o to chodzi to - tak, we wszystkich jest ten sam ponieważ raczej nie instaluje się w jednym domu 10-ciu rodzajów sedesów ![]() Dziękuję za komentarz ![]() Steve - Mógłbyś napisać napisać czemu Ci się nie podoba? No chyba że to zwyczajne widzimisie które ja też często miewam ![]() Sumując następnym razem o ile będzie to stary dom postaram się zrobić łazienki "z epoki" Ale ogród prawdopodobnie znów będzie francuski ![]() Dziękuję wszystkim za komentarze i zapraszam innych do oceniania
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|