View Single Post
stare 10.04.2009, 16:17   #570
ultraviolence

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Witam, jestem nowa na forum i z jakiegoś powodu nie mogę tworzyć własnych tematów. Pewnie to przejściowe, ale tak na razie to mam pytanie. Mam dwie rodziny w blokowisku, a wcześniej przyzwyczaiłam się do klikania na sąsiedni budynek żeby pograć inną rodziną, czy jest jakiś sposób, może kod jakiś, żeby przenieść się do innej zameldowanej rodziny bez wychodzenia do otoczenia?
Nie możesz zakładać tematów, bo musisz dokonać pełnej aktywacji konta - z tego co mi wiadomo, trwa ona chyba około dwóch tygodni, więc trzeba się będzie uzbroić w cierpliwość

Z tego co mi wiadomo, ten sposób nie dotyczy apartamentowców i niestety samej mi to przeszkadza... Niby rodziny mieszkają zaledwie ścianę od siebie, a aby zmienić tą, którą się aktualnie gra, trzeba specjalnie wychodzić do otoczenia. Przykro mi, ale chyba nie ma innego sposobu. Kiedyś szukałam jakiegoś hacka na Modthesims2, ale bez skutku.

EDIT: Daaagi: A jakbyś wykasowała z folderu Jaskinię Pokrzyku i weszła do gry raz jeszcze, możliwe, że to otoczenie by się odnowiło? Nie radzę jednak próbować, bo to tylko moje domysły... Jeśli chciałabyś wykorzystać ten sposób, radzę Ci poradzić się Haughtona albo Bjork. W najgorszym wypadku odinstaluj Czas Wolny* i zainstaluj go jeszcze raz, może Ci pomoże

*Chodziło mi o OŻ, pomyliłam się

Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 10.04.2009 - 16:36
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem