![]() |
#562 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiecie może ile miejsca zajmują wszyskie Simsy 2 w dodatkami i akcesoriami.?
Jak byście mogli podać to prosiłabym w MB i GB. ![]() Jeszcze jedno: jeśli kupię pendrajwa (nie wiem jak to się piszę) to całość zmieści mi się w 13 GB.? I jeśli podłącze tego pendrajawa do komputera to normalnie mi się otworzą.? Z góry dzięki.
hello. Ostatnio edytowane przez aluminium. : 06.04.2009 - 21:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
|
![]()
Zaznaczyłam wszystkie foldery z simsami na dysku D i ogólnie wyszło 14GB, a na dysku - 13,8GB. Do tego doliczę folder EA GAMES na dysku C, który wynosi ogółem 8,54GB (z czego 6,54GB to folder Downloads). Jakby to razem podsumować, u mnie wychodzi więc z jakieś 22GB z końcówką. Oczywiście wszystko zależy od tego, ile zajmuje Twój folder z rzeczami ściągniętymi z internetu
![]() Sama nie posiadam pendrive'a, ale wydaje mi się, że w sklepach można kupić pendrive'y o różnej pojemności (podobnie jak z mp3). Moja koleżanka np. na swoim mieści ok. 5-6 filmów. Jeśli podłączysz go do komputera, wszystko powinno chodzić, o ile dobrze skopiujesz je na pamięć pendrive'a, ale podejrzewam, że z tym problemów mieć nie będziesz ![]() EDIT: Na wszelki wypadek podkreślam, że posiadam wszystkie dodatki i mini-packi, łącznie z RiO, które skombinowałam sobie dzisiaj ![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 06.04.2009 - 21:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Guest
|
![]()
co zrobić, zeby sasiedzi przyszli na parapetówkę? -_-
dalam na tel. "przyjecie -> parapetowka", ale nikt nie przyszedł, a jak załączyłam muzykę to tylko skarzyli się na hałas . |
![]() |
![]() |
#566 |
Guest
|
![]()
Hej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Cóż - na początku są bloki tylko w jaskini Pokrzyku.
Są też gotowe w skrzyni domów, więc będziesz mogła sobie je postawić np. w Miłowie i Przedmieściu. Możesz też zawsze sama zbudować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
|
![]()
Witam, jestem nowa na forum i z jakiegoś powodu nie mogę tworzyć własnych tematów. Pewnie to przejściowe, ale tak na razie to mam pytanie. Mam dwie rodziny w blokowisku, a wcześniej przyzwyczaiłam się do klikania na sąsiedni budynek żeby pograć inną rodziną, czy jest jakiś sposób, może kod jakiś, żeby przenieść się do innej zameldowanej rodziny bez wychodzenia do otoczenia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 | |
|
![]() Cytat:
![]() Z tego co mi wiadomo, ten sposób nie dotyczy apartamentowców i niestety samej mi to przeszkadza... Niby rodziny mieszkają zaledwie ścianę od siebie, a aby zmienić tą, którą się aktualnie gra, trzeba specjalnie wychodzić do otoczenia. Przykro mi, ale chyba nie ma innego sposobu. Kiedyś szukałam jakiegoś hacka na Modthesims2, ale bez skutku. EDIT: Daaagi: A jakbyś wykasowała z folderu Jaskinię Pokrzyku i weszła do gry raz jeszcze, możliwe, że to otoczenie by się odnowiło? Nie radzę jednak próbować, bo to tylko moje domysły... Jeśli chciałabyś wykorzystać ten sposób, radzę Ci poradzić się Haughtona albo Bjork. W najgorszym wypadku odinstaluj Czas Wolny* i zainstaluj go jeszcze raz, może Ci pomoże ![]() *Chodziło mi o OŻ, pomyliłam się ![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 10.04.2009 - 16:36 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|