|
|
#1 |
|
Guest
|
Cześć!
Jeśli taki temat już był, to sorki, ale mam (może nie duży) problem. Czy jest jakiś sposób, żeby ściągnąć do siebie UFO? Próbuje już od dawna i nic. Kiedyś nawet przylecieli kosmici i chcę, żeby przylecieli znowu. Ale nie dam rady tego zrobić. Mój sim ma wszystkie punkty logiki (dzięki obrazowi ), ma dobry nastrój, dobry wskaźnik aspiracji, całe noce patrzy (w Dziwnowie) przez teleskop w "obserwatorium" rodziny Dziwaków... i nic.Jeśli zna ktoś na to jakiś sposób, to byłabym bardzo wdzięczna za pomoc! :\ Aha, i jeszcze chcę powiedzieć, że mam oryginalną grę, żebyśće sobie nie pomyśleli, że to pirat!
Ostatnio edytowane przez Marta 13 : 05.02.2005 - 13:25 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
U mnie też kurcze nie chcą przylecieć!!! :1smutny: A tak ja i Marta13 próbujemy razem coś zdziałać, ale i tak nic nie wychodzi
Czy jest jakiś sposób na to??POMUSZCIE NAM!!! Z góry :ty: ! |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
jak to patrzy przez obserwatorium w domu Dziwaków? no chyba, że braci wyprowadziłaś.
nic nie poradzisz i bądź cierpliwa. porwanie przez ufo to kwestia szczęścia, a nie umiejętności. a jak Wam się jednak znudzi takie czekanie, to ściągnijcie teleskop, na którym można wybrać, czy ma być sim porwany, czy nie. można go ściągnąć stąd - http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=9379&page=1 wkłada się go do Downloads w moich dokumentach. |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
:ty: dzięki! zaraz sobie to ściągne!
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
DZIĘKI, naprawdę wielkie dzięki!!!
Mam jeszcze jedno pytanie: skąd wy bierzecie tyle dodatków??? |
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Tu też masz dodatki I poszukaj Tu i Tu i Tu Reszty poszukaj sama na forum Ostatnio edytowane przez Lord Voldemort : 05.02.2005 - 18:29 |
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
ufo mozna spodkac tylko w tej okolicy co ma w widoku okolicy rozbity pojazd kosmiczny który można umieścić w otoczeniu
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Trzeba też pamiętac o tym,że sim powinien interesować się fantastyką naukową.
Wtedy jest większe prawdopodobieństwo,że porwą go kosmici. |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
A ja słyszałam, że kosmici przylatują gdy patrzy się przez teleskop ale na najwyższym piętrze... Ale zgadzam się z Karo, jeśli Sim bedzie się bardzo interesował fantastyką jest wtedy bardziej możliwe porwanie przez kosmitów
A nic więcej na ten temat już nie wiem
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Jest tez inny sposob. Przytrzymaj jednoczesnie [ctrl] + [shift] + [C] i w okienku ktore sie pojawilo wpisz boolprop testingcheatsenabled true.
Przytrzymaj [shift], kliknij na teleskopie i wybierz opcje DEBUG - Get abducted. Wtedy twoj sim zostanie porwany od razu i nie trzeba sciagac zadnych hackow ktore moga wysypac gre. Like you - UFO nie tylko przylatuje w dziwnowie - w mojej okolicy tez bylo, tak samo jak w Milowie i Weronie. Ostatnio edytowane przez Artusek : 06.02.2005 - 00:01 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|