Go Back   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!

Notices

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28.08.2005, 19:19   #1
Nergal The Vampire
Guest

Default Zmiana koloru brwi&zarostu.

Hmn... mam taki problem ze sciagnalem sobie z neta fryzurke... jej kolor to brąz. Ale brwi i zarost są blond ;/ Ściągnąłem sobie dodatkowe brwi i zrobiłem czarne, ale zarostu sie zmienic nie da, co mnie straszliwie... wkurżyło... ;] Nie wiecie moze czy da sie cos zrobic?? Bo wiem ze juz w czasie gry sie da, ale mi zalerzy zeby tą postac mial w Warsztacie... a tak sie chyba nie da :/
  Reply With Quote

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Old 28.08.2005, 19:29   #2
Black Raven
Guest

lepiej tak nie rób bo niestety jak włosy są np. brązowe a brwi i zarost blond to sim będzie miał cechy genetyczne blondyna czego chyba nie chcesz więc lepiej w grze zrobić bruneta a potem jak się nim gra to w lustrze zmienić mu fryzurę. Mam identyczny problem ale nie robię sima z tą fryzurą w warsztacie. Wole zmienić fryzurę w trakcie gry bo w większości robię szatynów lub brunetów więc nie chcę, żeby moje simy miały w genach blond włosy
  Reply With Quote
Old 28.08.2005, 20:51   #3
Pawlq
Guest

Hmmm...
Masz przy wyborach brwi - przy robieniu sima - możesz wybrać kolor
  Reply With Quote
Old 28.08.2005, 21:11   #4
Nergal The Vampire
Guest

Tylko ze ja tego sima nie potrzebuje do grania, tylko do robienia screenów, bo to ma byc "zdjęcie" postaci do gry RPG :/ I chce do kur*y nędzy zrobić coś z tym !!
  Reply With Quote
Old 28.08.2005, 22:01   #5
Pawlq
Guest

To na Pincie sobie pokoloruj
  Reply With Quote
Old 28.08.2005, 22:12   #6
Nergal The Vampire
Guest

Tylko ze ona ma byc w kilku strojach... i za kazdym razem musze sie bawic... juz mnie kur**ca strzela ;/
  Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules