Go Back   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!

Notices

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19.01.2006, 18:06   #1
riannon
Guest

Default Zmarszczki

No własnie, widział moze ktoś gdzieś zmarszczki, jako makijaż, ale dla dorosłych a nie emerytów?? Tylko nie, że takie bruzdy tylko lekkie zmarszczki, ale widoczne. I moze widział ktoś gdzies włosy które były by jakby przeplatane siwymi włosami (nie że są całe siwe ale tylko niektóre pasma)
  Reply With Quote

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Old 19.01.2006, 19:08   #2
smart_blonde
Guest

http://www5.modthesims2.com/showthre...light=wrinkles

proszę bardzo
  Reply With Quote
Old 19.01.2006, 21:18   #3
goryczka2
Guest

Quote:
Originally Posted by Perełka-13
No własnie, widział moze ktoś gdzieś zmarszczki, jako makijaż, ale dla dorosłych a nie emerytów?? Tylko nie, że takie bruzdy tylko lekkie zmarszczki, ale widoczne. I moze widział ktoś gdzies włosy które były by jakby przeplatane siwymi włosami (nie że są całe siwe ale tylko niektóre pasma)

Wiesz co, jakiś czasu temu założyłam tu wątek (bez odzewu), że poszukuję siwiejącego faceta, włosów dla dorosłego po czterdziestce (ten maxisowy podział jest dziwny - dorosły tuż po studiach a potem siwy, zgarbiony emeryt :con: ). Udało mi się ściągnąć skądś sima, który wygląda właśnie na siwiejącego, nie jest może rewelacyjny, ale jak chcesz to Ci go spakuję w warsztacie, wrzucę na rapid i możesz ściągnąć. Co Ty na to?
  Reply With Quote
Old 20.01.2006, 08:41   #4
riannon
Guest

Ok, jak byś mogła to by było bardzo fajnie Bo ja nigdzie nie moge takich włosów znaleźć
  Reply With Quote
Old 20.01.2006, 17:03   #5
goryczka2
Guest

Quote:
Ok, jak byś mogła to by było bardzo fajnie Bo ja nigdzie nie moge takich włosów znaleźć
No więc facet wygląda tak:

Trochę go zmodyfikowałam, dodałam też siwiejący zarost, może się przyda?

Mam dwie prośby:

1. Daj znać, czy Ci się facet ściągnął kompletny - tzn. TE włosy, no i zarost, mam nadzieję, że tak.
2. Ściągnęłaś te zmarszczki, do których link podała camilla? Bo ja tak, ale ich nie widzę Sprawdzisz? Jak będą to daj znać, gdzie Ci się ściągnęły (ja myślałam, że będą w "pudrach" albo tam, gdzie makijaże-maski, ale nie mam ).

pozdrawiam
g
  Reply With Quote
Old 20.01.2006, 17:39   #6
riannon
Guest

Facet sciągnął się kompletny, dzięki A co do tych zmarszczek to ich nie ściągnęłam w końcu, bo są jednak zbyt widoczne, a mi chodziło o takie jak mają np. 40-latki a tamte wyglądają jak mają 60- latki.
  Reply With Quote
Old 20.01.2006, 17:43   #7
goryczka2
Guest

Quote:
Facet sciągnął się kompletny, dzięki A co do tych zmarszczek to ich nie ściągnęłam w końcu, bo są jednak zbyt widoczne, a mi chodziło o takie jak mają np. 40-latki a tamte wyglądają jak mają 60- latki.

A no to niewielka strata Jak się kiedyś gdzieś napatoczysz na lekkie zmarszczki, to pamiętaj o mnie Tak się składa, że do fotostory potrzebuję
  Reply With Quote
Old 20.01.2006, 17:48   #8
riannon
Guest

Quote:
Originally Posted by goryczka2
A no to niewielka strata Jak się kiedyś gdzieś napatoczysz na lekkie zmarszczki, to pamiętaj o mnie Tak się składa, że do fotostory potrzebuję
Ja własnie też potrzebuje do fotostory, które powstaje (na razie w mojej głowie) no, ale w kazdym razie jak coś znajde do na pewno do ciebie napisze
  Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules