![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
w tym temacie pokaże wam 2 lokale handlowe z budynku nr. 5 Mexiss City
![]() są to: biuro nieruchomości- realna firma oraz jedna z pod-firm Mexiss-u dokładniej Kitchens Center zaczne od biura: ![]() ![]() ![]() zaplecze kuchenne z barkiem ![]() toaleta ![]() adnotacja: mialo byc tak jak jest realnie czyli zielen drewno i szare tv ![]() a teraz Kitchens Center, wiele sprzętu w różnych odcieniach czyli pokazujemy co mamy na sprzedaż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czekam na wasze oceny ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
W biurze coś mi nie pasuje... (np. ta zieleń w łazience i kuchni ładnie, ale nie pasuje a i to pomieszczenie główne jest za duże)
Ale mam za to więcej do powiedzenia jeśli chodzi o Kitchens Center.. A mianowicie: Jeśli chodzi o tą główną salę ze sprzętem, to wygląda to conajmniej źle! Wiem, że to sklep i powinno być dużo wystaw, ale ja raczej wolałabym przedstawienie kuchni w formie różnych pomieszczeń, ale każdy z inaczej ułożonym sprzętem, kolorystyką, klimatem i np. dodatkami jak to jest w niektórych sklepach A to tyczy się obydwu lokali: Puste ściany! (to tyle) Oceny nie dam |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nie jest wspaniały ten budynek, ale mimo to podoba się mi
![]()
#4 |
|
![]()
Nie podoba mi się, za pusta i w ogóle.
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
"w tym temacie pokaże wam 2 lokale handlowe z budynku nr. 5 Mexiss City"
Po nr nie stawia się kropki. Co do tematu: z zewnątrz wygląda dość fajnie, jednak wnętrze nie prezentuje się najlepiej. I co robi ten dywan w tym pokoju z komputerami? Jeśli to ma być modern, to zdecydowanie nie pasuje. To samo w kąciku jadalnym i w łazience. W Kitchens Center panują zbyt duże pustki. A ściany i podłogi mogły być inne, a nie szare :/ Bez oceny. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|