![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Spis treści:
1 odcinek-poniżej Odcienk 2 Odcinek 3 Odcinek 4 Odcienk 5 Odcinek 6 Odcinek 7 Odcinek 8 Odcinek 9 1 odcinek ,,Wstyd'' ![]() Johna poznałam w parku. Od tego czasu zaczeliśmy się częściej spotykać. Spotykaliśmy się codziennie...Aż w końcu zaczęliśmy być parą. To był dla mnie wspaniały dzień. Ale z każdym dniem John był dla mnie nieprzyjemny. Zaczęłam się martwić,że może jest chory albo coś mu jest. Zapytałam się jego, a on...Powiedział abym dała mu spokuj. Po dwuch tygodniach bycia razem zerwałam z nim... Zdradził mnie z moją najlepszą przyjaciołką. Powiedziała,że takie jak ja powinny być na śmietniku i,że nie nadaje się na kobietę takiego porządnego faceta. ![]() A tak w ogóle to witajcie. Nazywam się Kate Ashley Melua i mieszkam w Los Angeles. Jestem prawniczką. Mam 23 lata. Hmmm...Zawsze chciałam być prawniczką. Moja mama była sędzią, a tata prokuratorem. Często przychodziłam do sądu, a nawet byłam na trzech rozprawach. ![]() Tego dnia postanowiłam zostać godzinę dłużej w kancelari. Zastanawiałam się nawet czy nie złożyć papierów i zrezygnować,bo dłużej nie mogłam patrzeć na moją dawną przyjaciółkę, która powiedziała...Już wiecie. Troche żal byłoby mi się rozstać wszystkich znałam...O nie nie nie wszystkich. Dzisiaj kiedy miałam wychodzić wszedł do mnie mężczyzna. Nawet przystojny. -Claudia no gdzie te papiery?-spytał mężczyzna. -Proszę?-Odwróciłam się w jego stronę i spojrzałam mu w oczy. -Ojej...Przepraszam-powiedział zawstydzony i wyszedł. Szczerze to byłam zdziwiona. Po chwili wróciłam do pisania. ![]() Spojrzałam na zegarek...Już 13:25... Zostałam dłużej o godzinę i 25 minut. Wyłączyłam komputer i wstałam z krzesła.Ze zmęczenia usiadłam jeszcze na kanapie. Kiedy chciałam wstać do biura weszła...Arcadia,wiecie kto... -Może byś przyszła tak na konferencję??? Pan Evans czeka na ciebie.-powiedziałam nieprzyjemnym głosem. Zrobiłam skwaszoną minę...No tak kurcze konferencja,wzięłam torbę w rękę i wybiegłam z biura.Zdyszana weszłam na salę no i był tam...On ten mężczyzna. -Panno Melua!!! Jak pani mogła wiedziała pani,że ta konferencja jest ważna!-nakrzyczał na mnie Evans. -Przepraszam-odpowiedziałam i spuściłam głowę na dół... Mam nadzieje,że się podobało. Ostatnio edytowane przez Koornela : 19.07.2008 - 11:10 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|