![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Jest to już mój trzeci domek na tym forum. Mieszka w nim Stacy Ollis - znana malarka w całym Sim City. Właśnie za zarobione pieniądze ze sprzedaży obrazów wybudowała ten dom. Zapraszam do obejrzenia jej królestwa:
Wygląd domku z zewnątrz: ![]() ![]() ![]() Przedpokój: ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() Kuchnia: ![]() ![]() ![]() Jadalnia połączona z salonem: ![]() ![]() ![]() ![]() Rzut dołu: ![]() Przedpokój na górze: ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() ![]() Gabinet: ![]() ![]() ![]() Rzut piętra: ![]() Balkony: ![]() ![]() W rzeczywistości pomieszczenia są mniejszę. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładny dom , nie wygląda na wille ;p
9/10 ;]
![]() Ostatnio edytowane przez FakeYourDeath : 21.08.2008 - 09:39 |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Nic nadzwyczajnego byl by taki normalny gdyby nie szklana sciana z tylu, bardzo standarowy widzialem na roznych forach mnostwo takich. sam czesto budowalem u siebie w simsach takie. Fajnie wyszedl Ci salon pozdrawiam [IMG]Smile[/IMG]
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
ładny i przytulny domek.
bryła jest ładna, wnętrza również. wszystko ładnie rozmieszczone. 9,5/10. ![]() tak jak wyżej - to nie jest raczej willa, tylko domek. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Na will to nie wygląda,raczej na zwykły,przytulny domek
![]() Bryła ładna,wnętrze dobrze urządzone,tylko jedn mała rada - na czas prezentacji domu "schowaj" gdzieś Twoją simkę,ponieważ te kryształki odejmują trochę uroku ![]() Ocena: 9/10 Czyli bardzo dobrze! ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek
![]() Dodałbym coś jeszcze do ogródka .. Ocena: 10/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dom z zewnątrz prezentuje się ok, choć te latarnie są okropne. Nie podoba mi się też przeszklona barierka.
Z tyłu nieźle, choć przydało by się wyłożyć czymś ten teren ![]() W przedpokoju wszystko jest dobrze prócz tapety. Łazienka bardzo ładna, nie pasuje mi dywan w kuchni. I jeśli się nie mylę szafki są z dwóch różnych kompletów. W salonie lepsza byłaby tapeta z listwą przypodłogową. Zasłony w górnym korytarzu gryzą się z kolorem ściany. Druga łazienka i sypialnia są naprawdę dobrze zrobione. Tylko ten dywanik przy łóżku ... Gabinet ... coś mi się widzi że pomyliłaś pomieszczenia ![]() ![]() Balkon - to pranie na sznurkach wygląda bardzo nieelegancko ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie lubię się rozpisywać...Domek jest bardzo ładny 9,5/10
|
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na zewnątrz okropnie!A w środku ciut lepiej
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz mi się nie podoba, w środku ok.
7/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|