![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hejka!
Oto mój piąty już dom na forum. Myślę, że ten udał mi się. Kierowałam się wszystkimi radami. Mam nadzieję, że będzie dużo ocen pozytywnych ![]() Ale te negatywne też mogą być. Pozdrawiam! --------------------------------------------------- Nazywam się Agnieszka Rocznik. Jestem dziennikarką, pracuję w Sim 24 w Warszawie. Niedawno dowiedziłam się, że pewna sławna pisarka przeprowadziła się do nowego domu we Wrocławiu. Od dawna mieszkała w Dziwnowie. Nazywa się Agata Mak. Jesteśmy teraz przed jej domem. Umówiłam się z nią na godzinę 17.00. Miała oprowadzić nas po swojej posiadłości. Mieszka tam ze swoją suczką - Igą. Zapraszam do oglądania. Oto dom w całości: - To na tyle! Zaraz muszę wychodzić. Do widzenia! - Dziękuję, do widzenia ![]() Oglądaliście dom pani Agaty Mak. Dla Sim 24 mówiła Agnieszka Rocznik. -------------------------------------------------- To tyle. Mam nadzieję, że wam się spodoba ![]() Pozdro! ![]()
Zapraszam do mojego ZOO. =] mycha352.mondozoo.com Chcesz założyć własne ZOO?. Napisz do mnie, na pewno pomogę. : ) Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 21:47 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|