![]() |
#1 |
Reputacja: 19
|
![]()
A wiec moj drugi (opublikowany) domek, tak jak wczesniej chcialbym uslyszec szczere komentarze ale rowniez czy zrobilem jakies postepy nic nie powiem na temat domku sami zobaczcie
![]() Wyglad zewnetrzny; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przed pokoj: Najgorsze z pomieszczen (moim zdaniem) ![]() ![]() ![]() Salon: Salon wydaje mi sie calkiem fajny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia: ![]() ![]() ![]() 2 pietro korytarz: ![]() ![]() ![]() Sypialnia wlascicielki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wlascicielka ![]() Wlasnie jak juz a wlascicielach mowa tu jest moja Ikona Popu ^^ Kasia Nowakowska, niestety maz jej zmarl w pozarze on byl moim glownym simem... ![]() Pokoj goscinny oraz lazienka: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lazienka wlascicielki: Zapomnialem xd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zrzuty: ![]() ![]() To tyle ![]()
Ostatnio edytowane przez Malfurion : 15.08.2009 - 10:11 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Domek nie jest zły, ale jest w nim za ciemno. Z zewnątrz niczym nie zachęca. Bryła przeciętna, ogród- albo nie widzę, albo prawie wcale go nie ma. W środku natomiast jest już lepszy. bardzo podoba mi się kuchnia, natomiast najgorszy jest przedpokój To tyle
![]() 6/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dlaczego zdjecia robiłeś w nocy?- pewnie dlatego domek wyszedł taki tajemniczy trochę
![]() Ale ogólnie rzecz biorąc podoba mi się, przypomniała mi się jeden z dwójkowych domków na forum, przed którym klękajcie narody, ale nie będę wskazywał palcem. Ten może mu nie dorównuje, ale oddaje ten sam niepowtarzalny klimat. pozdrawiam
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak dla mnie za ciemno i gdzieniegdzie za pusto, wole przytulne małe domki.
Podobają mi się niektóre zakątki- są urocze. Podoba mi się ciepła kolorystyka w łazieńce i jednym z pokoi.
#5 |
Guest
|
![]()
Na zewnątrz wszystko prezentuje się nawet fajnie, tylko zastanawiam się po co te krawężniki przy huśtawkach i zabawkach??? Przedpokój ci nie wyszedł zbytnio, w szczególności za dużo tych obrazów. Salon przyznaję rację jest fajny, tylko ta gitarka różowa nie pasuje. W kuchni stanowczo za dużo kinkietów. Korytarz na piętrze mi się nie podoba. W sypialni właścicielki trzeba było zrobić meble jednego kolorku. Pokój gościnny i łazienka nic ciekawego. Za to łazienka właścicielki nawet fajna. Ogólnie domek oceniam na przeciętny, ale na pewno lepszy niż poprzedni
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła na zewnątrz wygląda obiecująco,nowocześnie.
Jednak przed wejściem lepiej prezentowałoby się jakieś jeziorko a nie basen. W przedpokoju niepotrzebnie jest wstawiona kanapa. Salon rzeczywiście, jest nawet ładny, kuchnia także ale za dużo tam lamp. Na drugim piętrze w korytarzu zbędny jest ten fotel. W sypialni właścicielki narzuta na łóżku nie pasuje do reszty wystroju. Łazienki przerażająco puste ![]() 6/10 |
![]() |
#7 |
|
![]()
Podoba mi się. Jak już stwierdził kolega Dżon, dom wyszedł bardzo tajemniczy
![]() kubuss |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Wszystko jest gód, ale jedna rzecz mnie gryzie, o tuż ta pustota w niektórych zakamarkach. 8
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|