![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Po tych wszystkich problemach z gra w końcu udało mi się ukończyć mój projekt,kluby maxisa są dla mnie niegrywalne.Tak,jak raz weszłam,tak wyszłam:Ten problem miałam już w dwójce.Mam nadzieje,ze mój klub się Wam spodoba,a znajdziecie go na moim blogu,w pliku są obrazy,które musicie wgrać,poza tym tapety tez są mojego autorstwa,a teraz czas na zdjęcia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łooo, super.
Oczywiście pozazdrościć talentu :>
#3 |
Reputacja: 19
|
![]()
Super strasznie mi sie podoba
![]() I zgadzam sie z toba w kwesti klubow w TS3, naszczescie mamy spolecznosc fanowska ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
No łaaał
plus za to, że wkońcu otworzyły mi sie zdjęcia jakiejś pracy, hehe ![]() Bardzo fajny klub, wielkością i wyglądem odpowiada prawdziwemu klubowi Wnetrze tez fajnie urządziłaś, w tym imprezowym stylu A te obrazy i panie jeszcze bardziej dodają taneczną atmosferę ![]() I widze że udało Ci sie postawić postój dla busika z żarłem Fajny fajny klub ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
dzięki za mile komentarze i ciesze się,ze mój klub się Wam spodobał
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Fantastyczny klub. Normalnie jest taki fajny, że aż słów brakuje
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ekstra, do takiego bym mogła chodzić codziennie
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zewnątrz trochę się coś nie klei. Ale wnętrze wszystkim nadrabia - cud, miód, malina xD Nawet toalety dobrane do kolorystyki. Super, podoba mi się 9/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|