|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć otóż ostatnio naszła mnie ochota na zbudowanie domu. Projekt ten miał być przytulny i w trochę nowoczesnym stylu. Z tym przytulnym nie wyszło tak jak chciałem no, ale bywa. Dom będzie zamieszkiwać młoda para. Zamieszczam foty i pozdrawiam
![]() Zewnątrz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Sypialnia / Poddasze ![]() ![]() ![]() ![]() Zewnątrz / Ogród ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez MyDreams : 05.02.2011 - 01:36 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładny domek, nawet bardzo.
Trochę ze zdjęć mało widać. Sam maxis prawda? ![]() no chyba jestem zmuszona dać 10/10
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo śliczny domek dam ci 10/10
|
![]() |
#5 |
|
![]()
SLICZNY.
tylko maja tak.. ciemno?? jezeli to dom mlodej pary to powinienem miec wiecej cieplych kolorow jak dla mnie, ale jezeliby miala tam zamieszkac moje wampirze malzenstwo to jak najbardziej by to do nich pasowalo. ![]() bardzo podoba mi sie basen, no i ogolnie "ogrodek". 9/10, za te kolory :{
#6 |
|
![]()
Trochę dziwnie wygląda ten komin na drugim zdjęciu.
![]() Ogród bardzo ok, podobają mi się te kanapy pod daszkiem ![]() 7/10, widać, że robić domki umiesz, więc czekam na następne projekty ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dzięki za oceny i oczywiście za wytyczenie błędów, jest to dla mnie ważne, bo wiem co robię źle i postaram się to popoprawiać.
Vienixa, jeżeli będę miał chwilę czasu wrzucę go na jakiś server ![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 12
|
![]()
Dom bardzo ładny, ciekawa bryła. Jedyne co mi przeszkadza to ta czarna tapeta w salonie i sypialni i gdzie tam jeszcze ona jest. (:
#9 |
Reputacja: 16
|
![]()
Domek bardzo ładny.
![]() Nie pasuje mi murek przed domem, kominek w ogródku i tablica z basenu również w ogrodzie. Reszta tarasu jest BOSKA! (jak i dom) No i sam Maxis, za co ogromny plus. ![]() Kto trzyma suszarkę na wannie? ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Brakuje mi jakiegoś wypasionego ogródka no i szkoda, że nie zarezerwowałeś przestrzeni wokół domu. Poza tym nie podoba mi się ogrodzenie z przodu. Sama bryła bardzo fajnie się prezentuje i w zasadzie nie mam się do czego przyczepić
![]() Kuchnia jest w porządku, ale brakuje mi porządnie zrobionych fotek. Z tego, co jednak widzę, jest tam trochę za pusto, a psujące się jedzenie mogłeś zastąpić czymś innym. Salon mi się podoba, pasuje do reszty domu, trzyma klimat. Identycznie jest z łazienką i sypialnią. Udane pomieszczenia. Tył domu bardzo mi sie podoba. Pasuje do nowoczesnego wizerunku bryły i nie świeci pustkami. Podsumowując, domek fajnie się prezentuje, jednak mogłeś się przyłożyć wewnątrz, bo miejscami jest dużo niewykorzystanej przestrzeni. Pozdrawiam. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|